Suzannehuisinga 6 mei 2012 | |
Al meerdere keren bij Ilya gegeten en het is altijd weer een feestje! Heerlijk eten en lekkere wijnen in een ongedwongen en gezellige sfeer. Ilya en zijn personeel weten hoe ze met hun gasten in de watten moeten leggen! |
nino1 15 april 2012 | |
Mooi restaurant, hier krijg je echt het gevoel dat je op vakantie bent!!! Mooie producten, goede prijs-kwaliteit verhouding, en zeer vriendelijk personeel, kortom een goede aanrader!!! |
Irene72 31 maart 2012 | |
Heerlijk gegeten. Genoten van de franse bistro sfeer. Vooraf superzachte carpaccio en hoofd verse tonijn. Als desert werd mama's taartje aangeraden en dat was ook een echte aanrader. Alle gangen werden begeleid door goed bijpassende wijnen. Het enthousiaste personeel maakte verder onze avond helemaal af. |
MarioV 23 maart 2012 | |
Deze week kwam ik voor het eerst in dit etablissement, zonder dat ik eerdere recensies op deze site had gelezen. Ik ben daar voor de kalfsentrecôte gegaan. Die smaakte mij prima. De begeleidende Portugese rode volle wijn bleek een goede keuze (ben de naam nu helaas kwijt, maar Ilya of Nicole weet die vast nog wel). Een gevarieerd kaasplankje maakte het af. Prima bediening en keuken met gemotiveerd en leergierig personeel. De ambiance was ook goed - muziek van Jacques Brel - en plezierig dat de intimiteit in de zaak op later, rustiger tijdstip kon worden behouden doordat het lege deel met een gordijn kon worden afgeschermd. |
zZ84 28 februari 2012 | |
Wij zijn vrij bekend bij Eetcafé Il y a en bij deze kan ik me ook niet helemaal plaatsen met het vorig commentaar.
JosF 26 februari 2012 | |
Tsja, het is altijd een feestje bij Il y a maar als je eerst anderhalf uur moet wachten op je voorgerecht en dan geen gorgonzola sausje krijgt maar een of ander 'Maggiding' dan is de lol er toch vanaf.... De goede bedoelingen ten spijt maar dit was echt bedrog!! Jammer want door ons toedoen hebben we tot dusver echt reclame gemaakt! |
NWillems 15 februari 2012 | |
Al meerdere keren gaan uit eten. Het is een sfeervol en leuk restaurant. Zodra ik binnen stap krijg ik meteen het gevoel of ik op vakantie ben! Zeker een aanrader! |
Ingerbeau 3 februari 2012 | |
Hadden hier al eerder zeer smakelijk gegeten in het voorjaar, buiten, en daar waan je je inderdaad in het buitenland. Nu zaten we vanwege het weer binnen en ondanks dat het eten wederom top was, overviel de herrie ons wel. Iedere centimeter is gevuld met tafels, die, als ze allemaal bezet zijn (en dat is meestal zo) wel heel veel drukte en herrie veroorzaken. Eten was prima, stokviskroketjes vooraf en de rijst met zeevruchten als hoofdgerecht. Bomvol vis, heerlijk, heerlijk. Alles prima verzorgd, alleen is het, ons inziens, niet nodig dat de gastvrouw een keer of 8 komt vragen of alles naar wens is. Werd op het laatst wat ergerlijk. Ook blijft het mij opvallen dat er zelden, na betaling, nog de moeite wordt genomen om je in je jas te helpen en naar de uitgang te begeleiden. Ook hier niet en dat is jammer als je de hele avond zo veel, niet altijd gewenste, aandacht hebt gekregen.... |
Ldebie 2 januari 2012 | |
Een hele leuke avond gehad, met complimenten voor de gastvrouw. Je wordt verwend, prijs kwaliteit verhouding is zeer goed en een uitkomst zijn de wijnen per glas die van goede kwaliteit zijn. |
Proever78626 1 januari 2012 | |
Hier afgelopen woensdag gegeten; niet de eerste en zeker niet de laatste keer.
Geef zelf je mening over Eetcafé Il y a