| Keuken | Wereldkeuken |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Feenpruuver 4 maart 2012 | |
Wij waren hier voor een feestelijke gelegenheid en een leuke avond. Helaas liep dit anders. Het eten is redelijk, maar verder niet veel bijzonders. De prijzen zijn wel redelijk. De bediening, ogenschijnlijk studenten, was echter dramatisch traag. De tijd tussen de gerechten was veel te lang, waarbij wij het nog troffen want de tafel naast ons moest meer dan twee uur op het hoofdgerecht wachten (...) Daarbij kwam sporadisch iemand van de bediening vragen of iemand wellicht nog wat te drinken wilde. Helaas teleurstellend. |
Ramses 5 oktober 2011 | |
Waar kun je voor nog voor 25 euro een goed 4 gangendiner eten? Nou hier dus! Wel toeslagen bij diverse gerechten, maar dat is logisch. Vooraf gratis amuse en stokbrood. Voorgerecht 'van beide een beetje' die ik deelde met mijn partner viel beetje tegen, het was veel van hetzelfde. De tournedos als hoofdgerecht was echter heerlijk!
wimleidscherijn 20 maart 2010 | |
op uitnodiging van vriend Jan er een heel genoeglijke avond gehad met een smaakvol diner. De zoete aardappelsoep was een verrassend element in verder een lekker maar niet verrassend menu. De ambiance en de bediening zijn gewoon goed, en uitnodigend. |
peaveybrown 11 september 2009 | |
Wereldkeuken zou ik het niet willen noemen, maar een Frans/Nederlandse keuken. Uitstekende lokatie, met diverse ruimtes om te zitten. Geschikt voor stelletjes, maar ook voor grotere gezelschappen (bijvoorbeeld dineren in de Bibliotheek).
Geef zelf je mening over Gasterij de Gelegenheid