| Keuken | Frans & Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Angeles 25 mei 2012 | |
Gisteravond hier gegeten met een groep voor het Griekse buffet, eerst wilde ik een drankje doen op het terras en wilde graag de wijnkaart zien, dat was een rare vraag, want de ober wist mij meteen te melden dat alle wijnen van de wereld een chardonnay zou zijn..... Ik heb nog nooit, maar dan ook nog nooit zo'n onzin gehoord en wat een arrogante ober. Hij liep de hele tijd met zijn smartfone rond dus hij had het erg druk, maar niet met de gasten! Na het eten weer naar het terras waar we met zijn allen gewoon werden geschoffeerd door de dezelfde ober die luidkeels ook nog eens verkondigde dat hij al 12 uur aan het werk was. ja??? Daar hebben wij geen boodschap aan. Kort samen gevat. Wat een ballentent! |
karin12345678 25 mei 2012 | |
We waren daar voor het Grieks buffet. Als je dan het buffet voor zo'n lage prijs aanbiedt, moet je wel drankomzet maken. Nou daar had de bediening niet veel kaas van gegeten. Je moest schooien om een drankje. Daar kwam bij dat de bediening uiterst ongemotiveerd en onbeschoft tegen ons deed. Incluis de floormanagerachtige dame achter de kassa. Wat een buthut. Ik en mijn tafelgenoten hebben onze buik ervan vol en ik zal ook iedereen afraden om daar heen te gaan. jammer. Gelukkig zat ik met een leuke groep mensen en hebben we t evengoed wel gezellig gehad maar niet dankzij de beurs. |
KarRo 23 september 2011 | |
Op vrijdag geluncht bij De Beurs. Kwaliteit van het eten was goed, maar bediening dramatisch. Ondanks de aanwezigheid van een "servicebel" verschijnt er niemand aan wie we nog wat te drinken kunnen bestellen. Ook nieuwe gasten, die al op de bel hebben gedrukt, worden niet bediend. Commentaar van de na 20 minuten gehaalde ober was: "oh, die bel doet het al jaren niet" en "we hebben binnen ook gasten". We hebben maar om de rekening gevraagd. |
amersfoort 13 juli 2011 | |
Twee maanden geleden alweer dat wij hier asperges met ham gingen eten. We hadden ons hier erg op verheugd. De asperges waren niet gaar en bovendien zuur!! Nog nooit zoiets meegemaakt! Als excuus werd ons een 'kopje koffie'aangeboden.
anja59 1 augustus 2010 | |
matig eten, carpaccio was ontdooid waarbij de buitenkant lauw en binnenkant koud was, de mul bij hoofdgerecht te zout, groenten en aardappels hadden een bijsmaak. een sorbet tussendoor is allang niet meer verrassend. De bediening vond ik ook matig. Jammer, de ruimte was mooi. |
Geef zelf je mening over Hotel restaurant De Beurs