| Activiteiten | Afhalen | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Gegeten bij rodeo tilburg. Aangezien dit filliaal niet op Iens staat, doe ik het hier. Voor wat het is (franchise bbq restaurant) is het zo gek nog niet. Kwaliteit van het eten is prima in orde. Prijs is ook al prima. De bediening zou beter kunnen maar ach het was druk op Koninginnedag. Niks speciaals aan Rodeo, just a carnivore's paradise.
Gegeten op: 30 april 2013.
Laatst met een grote groep mensen gaan eten. Waarschijnlijk houden ze daar bij Rodeo niet zo van. De gangen werden met een moordend tempo achter elkaar geserveerd. Amper tijd om een gang te laten zakken dus. Ook het afrekenen met pin bleek "problematisch". Ze hadden liever een grote stapel verzamelde cash (per persoon).
Wat het eten betreft. Dat was redelijk, al vroeg ik om een medium gebakken ossehaas en kreeg ik hem "rare". Dat gold voor meer mensen aan tafel. Ik zelf zal niet heel snel hier terugkomen.
Met verbazing kijk ik naar de top 10 van lekkerste eten van Eindhoven en zie ik dat Rodeo er niet bij staat. Verreweg de beste biefstuk die ik ooit heb gegeten. Natuurlijk betaal je iets meer. Maar dat is het voor mij waard. Is goed te doen als je niet zo vaak uit eten gaat. Bediening is over het algemeen goed al moet je soms er je best doen om iets te mogen bestellen.
Restaurant ziet er leuk uit en erg sfeervol. Een aanrader!
Al vaker gaan eten en moet toch wel zeggen dat ze hier misschien wel de beste biefstuk hebben van Eindhoven, ook de fajitas zijn erg lekker. Bediening is eigenlijk altijd vriendelijk alleen 1 keer weggestuurd door een onvriendelijke kok die om 16.50 op het terras zat en zei dat we pas welkom waren vanaf 17.00, toen toch maar ergens anders gaan eten. Toch kom ik gewoon weer terug.
Hier kun je heerlijke steaks eten. Het restaurant is wel erg duur en bijvoorbeeld salade en frietjes dien je los te bestellen. Ik vind het er wel erg gezellig.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Rodeo American Grill
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Rodeo American Grill. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | 17:00 - 23:00 |