| Keuken | Eetcafé |
| Gemiddelde menuprijs | €17.00 |
| Openingstijden | 11.00-21.00 |
missmilano 17 januari 2012 | |
Hier kan je veel en goed eten voor weinig! Wij komen er het liefst met mooi weer, want dan kan je lekker op het terras in de zon zitten. Een 'doe maar gewoon dan doe je gek genoeg' kaart met lekkere vleesgerechten. Patat in overvloed erbij, helemaal goed! Minpuntje is de bediening. Duurt vaak erg lang, en vaste klanten krijgen erg veel aandacht ten opzichte van andere klanten. Heel jammer, vooral als je je eten al klaar ziet staan... Verder moet je echt een keer de bal gehakt proberen, echte aanrader! |
iemand niemand 10 december 2011 | |
Eerst even positief : de ballen zijn TE lekker !!! de serre waar wij zaten was sfeervol in Kerstsfeer verlicht en het is gewoon een echte Rotterdamse tent waar het wel gezellig is van binnen. Maar de bediening is arrogant en laat je veels te lang wachten.Je moet zelf maar vragen of je wat eten of drinken kan bestellen,anders is er zo een uur voorbij.Wij zaten er met een grote groep en bij de helft was het hoofdgerecht koud!! Slecht hoor! Als vegetariër kan je hier beter ook niet naar toe gaan! |
robin1981 28 november 2011 | |
Afgelopen vrijdag hier gegeten. Woon al een behoorlijke tijd in Rotterdam, maar nog nooit in deze bekende tent geweest. Had ik de reacties op IENS vooraf gezien, dan had ik deze ervaring waarschijnlijk ook aan me voorbij laten gaan. Ik ga niet zeuren over de prijs of kwaliteit van het eten, want beide zijn prima. Maar wat is de bediening hier slecht zeg. Op één aardige dame na, waren vooral de bedienende heren in een collectief ongastvrije bui. Het feit dat toute Rotterdam hier komt en De Ballentent al diverse keren op TV gepromoot is, zal er wel voor gezorgd hebben dat de arrogantie hoogtij viert. Voor mij en mijn vrienden, 3 anderen moeten ze daar gedacht hebben. Wachten voordat we wat konden bestellen: ja, zeker 15 minuten. Op de bestelling van een speciaal biertje werd vrij direct en zonder enige glimlach gezegd: ‘hebben we niet’. Ik dacht nog dat deze Rotterdamse directheid er een beetje bij hoorde en daarom kon ik de humor er nog wel van in zien. Na het opnemen van de drankjes verwachtte de over de bestelling van het eten, ware het niet dat hij ons het menu nog niet had gegeven. Met frisse tegenzin werd deze van een andere tafel geplukt en op onze tafel gegooid. Bij het brengen van de drankjes konden we onze bestelling maar met moeite opgeven, de ober wilde telkens voordat we uitgepraat waren al weglopen. Zonder iets te noteren wachtten we af. Na een uur hadden we nog niets, zelfs het mandje stokbrood was te veel gevraagd. Toen de voorgerechten eindelijk kwamen en ik zei dat ik inmiddels wel honger had gekregen, ontving ik de volgende reactie: ‘dan kan je je lol op, de rest komt er ook snel aan’. En inderdaad, nog geen 3 minuten na het voorgerecht kregen we ons hoofdgerecht met de mededeling: ‘de keuken sluit over 10 minuten dus ze sturen nu alles uit’. Leuk, maar als ze de voorgerechten gewoon 3 kwartier eerder hadden gebracht hadden we niet zo achter elkaar hoeven schransen. Toen we tot slot twijfel hadden over de juistheid van de rekening waar nauwelijks iets op gespecificeerd was, was de logische opmerking van de over ‘wat verwacht je dan, dit is De Ballentent’. En daarmee typeerde hij inderdaad zijn broodgever. Ongetwijfeld als Herman den Blijker of Johan Derksen hier komen, zal het allemaal wel fantastisch gaan, maar voor mij was het eens maar nooit meer. Goedkoop of duur, als je uit eten gaan verwacht je dat je met respect bediend wordt en dat is hier ver te zoeken. Voor een havenkroeg vind ik overigens de sluiting van de keuken om negen uur en de rest van de kroeg om tien uur wel wat vroeg. Ballentent! |
P. en M. 22 november 2011 | |
leuke sfeer, heel vriendelijke bediening, er werden zelfs nog warme hapjes geserveerd.
tinus1947 28 oktober 2011 | |
als nou zelfs Johan Derksen met zijn aanhang op tv vertellen dat je de lekkerste bal gehakt kan eten bij de ballentent, wat willen die mensen dan die het redelijk of slecht vinden. Uit ervaring weet ik dat de toiletten elke dag worden schoongemaakt, maar kunnen de klanten dan ook niet eens de hand in eigen boezem steken, die vervuilen het meest en ja er zit nu eenmal geen toiletjuffrouw om het schoon te houden. Je moet je ook thuis voelen in echt bruin eetcafe waar je smakelijk kunt eten voor weinig, nee ga dan op straat een ciabattha broodje eten voor je 5 euro sta nog in de kou en bij de Ballentent.eet je voor nog 4euro een heerlijke bal of voor 6euro een uitsmijter je wordt ervoor bediend en zit lekker warm. Diegene die wat te klagen hadden moeten dan maar bij een 5x restaurant gaan en kijken of daar alles zo perfect is. Het personeel is nu eenmaal zo en daar moet je doorheen kijken en iedereen is toch jong begonnen met werken en waren dus ook niet perfekt.
Geef zelf je mening over De Ballentent