6.7
8.1
Toon telefoonnummer (0800) 966 337

1 2 3 ouder »

proefkonijn072 proefkonijn072 7 mei 2012

Wat ooit begonnen is als een hippe leuke tent waar je een goede hap kon eten...... Is zo langzamerhand een niveau of twee gedaald. Eten wordt zonder passie en proeven op dito manier op het bord geplaatst. Heerlijke mayonaise heeft plaats moeten maken voor goedkope frietsaus is een klein voorbeeld, maar veelzeggend. Jammer, maar misschien ook wel logisch als je kijkt naar het toeristische karakter van Egmond aan Zee.

lisette3 lisette3 10 april 2012

Even voor een snelle hap op Tweede Paasdag langsgegaan. Alleen een hoofdgerecht dus, voor mij de spareribs. Heerlijke ribbetjes, zo mals, ze gleden zo van het bot af. Goed van smaak ook. Verder aan tafel de sate, grote gamba's en italiaanse salade, viel allemaal goed in de smaak.
Leuk die patatjes in een zak, maar een beetje onhandig. Doe maar gewoon in een bakje.
Geen voor- en nagerecht gegeten, dus kan geen volledig oordeel geven. Sfeer in de zaak was gezellig, bediening zeer vlot en vriendelijk.
Volgende keer zal deze tent zeker weer tot de mogelijkheden behoren!

roombotertje roombotertje 13 januari 2012

Gisteravond goed gegeten voor een redelijke prijs in een moderne/gezellige setting.
Zeer vriendelijk en vlot personeel. Service goed, je hoefde niet lang te wachten en er werd een aantal keer gevraagd of alles naar wens was. Spareribs waren goed geroosterd en zeker niet droog. Special buiten de kaart (ribeye 300 gram) was perfect gegrild en bijpassend garnituur was prima en voldoende. Als we in de buurt zijn komen we zeker terug!

avdpaard avdpaard 25 oktober 2011

zaterdag 22-10-2011hebben we met 19 personen a la carte gegeten. De verschillende gangen werden keurig gelijk geserveerd, het eten was uitstekend en de ontvangst en bediening prima.Er was niets op aan te merken, alle lof voor het team van de bediening en de keuken.

hanzo hanzo 10 oktober 2011

Afgelopen zaterdag met 6 volwassenen en 6 kids wezen eten. Bediening was niet kindvriendelijk en bemoeizuchtig. Een van de kids stootte haar ribben tegen een hoek van een tafel. De huilpartij die erop volgde werd door een serveerster afgedaan met een geirriteerde blik en al weglopend het woord "verschrikkelijk".

Het eten was van wisselende kwaliteit. Diverse prima gerechten maar ook een risotto met rucola, tomaat en paddestoelen wat niet meer was dan een kwak rijstepap met een halve champignon. en de rest van de ingredienten eroverheen gekwakt.

Na het hoofdgerecht werd het duidelijk dat men ons kwijt wilde want een dessertkaart werd niet aangeboden.

Al met al dus een avond met kleine ergernissen en zeker niet voor herhaling vatbaar.

sanne-koning sanne-koning 8 juli 2011

Een gezellige restaurant met een goede sfeer! Het was een drukke avond, dus de bediening had een beetje "haast". Wel werden we vriendelijk geholpen, maar we kregen wel het gevoel van een nummertje. Het eten is goed. Heeft lekker gesmaakt.

ThomasKlepper ThomasKlepper 6 juli 2011

Na de opening van Wonders Heerhugowaard, waar we erg enthousiast over zijn, besloten we ook eens naar Egmond te gaan. De zaak ziet er ook heel sfeervol uit.
De pekingeend en spareribs waren allebei te droog voor onze smaak.
En onze ober had vooral oog voor de tafel naast ons, dat waren blijkbaar vrienden ofzo.
Nee, wij gaan voortaan weer naar Heerhugowaard.

PeterBakker PeterBakker 1 juli 2011

Een grote chaos.. Het was erg druk en de bediening kon dat duidelijk niet aan. Helaas waren de gerechten ook niet om over naar huis te schrijven.
De bestelde brood met kruidenboter hebben we nooit gekregen, de crostini's waren niet vers en de lasagne van zalm droop van het vocht.
Na dit te hebben aangegeven bij de eigenaar, zei hij dat dit een kwestie van smaak was en dat hij daar verder niets aan kon doen.
Al met al gingen we een naar gevoel naar huis.

dialya dialya 21 juni 2011

Het is hier: you get what you want.
Echt een restaurant om met een groep te eten: je proeft dan niet echt exact wat je eet maar het is gezellig. Daar gaat het toch uiteindelijk om?

elskoelewijn elskoelewijn 19 juni 2011

Een grote koeltoonbank laat veel soorten verse vis zien. Mijn stukje tarbot was echter duidelijk ontdooide vis die niet mals gebakken was"smaakte naar vissticks.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Wonders