proefkonijn072 7 mei 2012 | |
Wat ooit begonnen is als een hippe leuke tent waar je een goede hap kon eten...... Is zo langzamerhand een niveau of twee gedaald. Eten wordt zonder passie en proeven op dito manier op het bord geplaatst. Heerlijke mayonaise heeft plaats moeten maken voor goedkope frietsaus is een klein voorbeeld, maar veelzeggend. Jammer, maar misschien ook wel logisch als je kijkt naar het toeristische karakter van Egmond aan Zee. |
lisette3 10 april 2012 | |
Even voor een snelle hap op Tweede Paasdag langsgegaan. Alleen een hoofdgerecht dus, voor mij de spareribs. Heerlijke ribbetjes, zo mals, ze gleden zo van het bot af. Goed van smaak ook. Verder aan tafel de sate, grote gamba's en italiaanse salade, viel allemaal goed in de smaak.
roombotertje 13 januari 2012 | |
Gisteravond goed gegeten voor een redelijke prijs in een moderne/gezellige setting.
avdpaard 25 oktober 2011 | |
zaterdag 22-10-2011hebben we met 19 personen a la carte gegeten. De verschillende gangen werden keurig gelijk geserveerd, het eten was uitstekend en de ontvangst en bediening prima.Er was niets op aan te merken, alle lof voor het team van de bediening en de keuken. |
hanzo 10 oktober 2011 | |
Afgelopen zaterdag met 6 volwassenen en 6 kids wezen eten. Bediening was niet kindvriendelijk en bemoeizuchtig. Een van de kids stootte haar ribben tegen een hoek van een tafel. De huilpartij die erop volgde werd door een serveerster afgedaan met een geirriteerde blik en al weglopend het woord "verschrikkelijk".
sanne-koning 8 juli 2011 | |
Een gezellige restaurant met een goede sfeer! Het was een drukke avond, dus de bediening had een beetje "haast". Wel werden we vriendelijk geholpen, maar we kregen wel het gevoel van een nummertje. Het eten is goed. Heeft lekker gesmaakt. |
ThomasKlepper 6 juli 2011 | |
Na de opening van Wonders Heerhugowaard, waar we erg enthousiast over zijn, besloten we ook eens naar Egmond te gaan. De zaak ziet er ook heel sfeervol uit.
PeterBakker 1 juli 2011 | |
Een grote chaos.. Het was erg druk en de bediening kon dat duidelijk niet aan. Helaas waren de gerechten ook niet om over naar huis te schrijven.
dialya 21 juni 2011 | |
Het is hier: you get what you want.
elskoelewijn 19 juni 2011 | |
Een grote koeltoonbank laat veel soorten verse vis zien. Mijn stukje tarbot was echter duidelijk ontdooide vis die niet mals gebakken was"smaakte naar vissticks. |
Geef zelf je mening over Wonders