ActiviteitenRestaurant, Catering
KeukenBiologisch & Vegetarisch
Menuprijs€24.00
Gem. prijs hoofdgerecht€16.00

3 juni 2013

Lekker gegeten, hadden alledrie de pasta met brandnetel roomsaus, groente met oa pompoen. Porties niet te groot maar ook zeker niet te klein. Als toetje chocolade taart en de citroentaart, beide erg lekker. Kaart beperkt, keuze uit 2 hoofdgerechten, alles vers en biologisch. Keuken is klein, en met een bijna vol restaurant duurde het een beetje lang voor het hoofggerecht werd opgediend. Benieuwd hoe dit gaat als het mooi weer is en het terras ook in gebuik is. Zal het graag proberen, kom zeker terug.

Gegeten op: 24 mei 2013.
NitaW
NitaW
Fijnproever

16 april 2013

Een soort huiskamerrestaurant, met spullen van vroeger. Iets te krakkemikkig wat mijn smaak betreft maar de verse bloemen op elke tafel maken het toch een heel fijn decor! Het eten is vegetarisch en dat zorgt ervoor dat uit deze keuken meer soorten groenten komen. De kaart is niet groot, keuze uit twee hoofdgerechten, maar wij zaten hier om even geen vlees of vis te eten en dan is de keuze voldoende. Als nagerecht een citoentaartje met ijskoude limoncello, een lekkere afsluiting.

Gegeten op: 6 april 2013.
Mjamtomaat
Mjamtomaat
Expertproever

29 maart 2013

Gisteravond heerlijk gegeten. Leuk concept met een paar maaltijden per dag, waarin versheid en kennis van producten vooraan staat, pure smaken zonder onnodige toevoegingen. Kennis gemaakt met smaken die ik nog niet ergens ander geproefd heb, ook het bijzondere biertje was een leuke aanvulling. Vriendelijke bediening en erg leuke prijzen voor een maaltijd. We komen zeker terug.

Gegeten op: 28 maart 2013.
IrBa
IrBa
Proever

15 februari 2013

wat een verrassend leuk en gezellig restaurantje. Heel apart ingericht. Het eten was buitengewoon smakelijk en het dessert (in mijn geval chocoladetaart) zalig. Iemand in ons gezelschap had de lemonpie die ook heel erg goed was volgens hem :-).
Jammer dat ik zo ver weg woon anders was dit een favoriet van mij geworden.

Gegeten op: 9 februari 2013.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

12 oktober 2011

Het is altijd goed eten bij het Eetatelier. (Bijna) alle ingredienten zijn biologisch en dat is duidelijk te proeven. Vaak staan er voor mij onbekende dingen op de kaart, maar het smaakt altijd goed. De bediening is aardig en snel en de sfeer is intiem en gezellig.

Llaar
Llaar
Proever in spe

Alle 9 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over 't Eetatelier

Schrijf hieronder je recensie over 't Eetatelier. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m WoensdagGesloten