? 10
?
?
Nog 3 proefformulieren nodig

Dit restaurant is helaas gesloten!

justin888 justin888 19 januari 2010

klein restaurantje met spontane bediening. Eten is redelijk voor een iets te hoge prijs. Vis is hier wel aan te raden. Het is authentiek thais en heeft een gezellig spannend sfeertje.

Proever41798 Proever41798 29 september 2009

gezellige sfeer, heel mooi en strak ingericht, het eten is echter redelijk flauw. met een flinke bak sambal erbij is het redelijk pittig en wel te doen.

EricaenNancy EricaenNancy 24 april 2009

We zijn vaker naar dit restaurant geweest. Je kunt er heerlijk Thais eten, maar gisteren was het een domper. Niet om het eten, maar we zaten prima aan een tafel en iets hoger dan de rest. Er kwam een stel met een kind (leeftijd rond de 4) naast ons zitten wat erg krap werd. Er was genoeg plek in het restaurant maar het stel wilde ook boven zitten en dit werd toegestaan. Het kind was erg luidruchtig, wij konden geen normaal gesprek meer voeren en ons avondje lekker eten werd ernstig verstoord. Jammer dat het personeel hier niets aan heeft gedaan. We hebben toch duidelijk laten merken dat het ons niet zinde door onmiddelijk de rekening te vragen.

FrankieBoy FrankieBoy 27 januari 2009

Ik vind 't altijd een pluspunt als het voltallige personeel Thais is, zoals hier. BTC is gewoon 'n trendy, modern en gezellig cafe waar je lekkere, autenthieke Thaise maaltijden kunt eten. Na sluitingstijd van de keuken (vanaf 22.30u.) kan er lekker worden nageborreld. De dames in de bediening zijn een lust voor het oog. Ik kom hier graag en regelmatig.

Proever66790 Proever66790 23 juni 2008

Mooie, modern ingerichte zaak. Heerlijk echt Thaise keuken, geen concessies aan de Westerse smaak. Vriendelijke, charmante bediening. Na het tafelen is het later op de avond uitstekend "borrelen" in deze gelegenheid.

Geef zelf je mening over Butterfly Thai cafe