7.9
6.6

1 2 3 ouder »

Eduardob Eduardob 8 maart 2012

Laatst wederom gegeten bij Asian Kitchen voordat we naar de film gingen. Ik nam de beef in zoet zure saus met de vraag of de bijgeleverde rijst vervangen kon worden met noodles, dit was geen probleem. Het eten smaakte prima en vooral vers! Het enige is dat het bijna altijd druk is, een goed teken natuurlijk ;). In mijn optiek is dit restaurant zeker voor herhaling vatbaar.

peruaantje peruaantje 26 februari 2012

Gewoon erg goed, kom er vaak! Alleen als je het menu kiest met varkensvlees vind ik erg matig! Je krijgt er praktisch geen groente (paprika, ui ofzo erbijJ) terwijl die even duur is! Heel gek en raar! Inderdaad druk enzo maar dat zegt ook dat het er goed is! Eten vers en lekker

Jozef_von_Thueringen Jozef_von_Thueringen 28 december 2011

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Heerlijk eten, maar voor de sfeer hoef je niet te gaan. Het zit vaak gezellig vol, maar de koks in de keuken werken keihard en je kan zien dat alles vers wordt bereid, snelle doorstroming als je even moet wachten. Voorin de zaak zit je bij een tv met een voetbalwedstrijd, achterin bij de keuken is fijner maar je ruikt dan wel naar eten als je buiten komt. Dit wetende, prima tent.

Ricardo Ricardo 6 november 2011

voor snel eten voor of na de film is dit een erg lekker aziatische restaurant, het is wel vrij klein en best druk maar het eten wordt terplekke in een open keuken voor je klaar gemaakt en snel geserveerd (wij hoefden maar een minuutje of 10-15 te wachten op ons eten)

Easygoing83 Easygoing83 8 oktober 2011

Ideaal eettentje om na de film een hapje te eten. Voor 18:00 kun je mijn inziens vrij rustig eten. Kom hier wekenlijks wel een keertje langs om dan vervolgens de Geroosterde Peking eend met hoi sin saus en rijst met een tsing tao te bestellen. Gezond. snel en lekker alternatief voor de fastfood ketens in de buurt

belleblaasbel belleblaasbel 12 augustus 2011

Voor snelle hap of af-haal eten goed, maar verwacht geen romantische sfeer of haute quisine. Lekkere verse ingredienten, vlees lekker mals. Je krijgt je eten super snel! Maar verder is de bediening heel gehaast en krijg je geen speciale aandacht.
Tafeltjes staan dicht op elkaar en mensen staan te wachten voor hun af-haal eten. Ongezellige en gehaaste sfeer. Wel lekker goedkoop.

Proever37904 Proever37904 30 juli 2011

Gisteren heerlijk gegeten (garnalen sichuan style), supersnel geserveerd en niet duur. Ik was erg benieuwd of de beoordeling zou kloppen en... het klopt als een bus. Ik ga zeker nog een keer terug.

Cathy83 Cathy83 17 juli 2011

Voor een snelle hap Chinees is dit echt een prachtig tentje. Eten is lekker, niet duur, snel en het is er altijd wel gezellig! Ik kom hier zeer zeker vakaer terug :-)

NaomiJen NaomiJen 31 maart 2011

Super lekker gegeten. De dimsum mix is een aanrader! Snelle bediening, en leuke open keuken.

Tralalie Tralalie 23 februari 2011

Dit is een plek waar je snel kan eten, niet meer. Eten is heerlijk, snel en niet duur. Ideaal om te combineren met een bioscoop bezoek. Ook afhaalservice.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Asian Kitchen