SRvS 30 januari 2012 | |
Afgelopen weekend met een Groupon deal gegeten. Viel erg tegen. Seafood salade was met kip ipv zeevruchten, maar dat was dan typisch Thais volgens de bediening... Ook het kokosijs was op, dus dan maar blokjes bevroren water met lychees. Eten is verder verre van origineel, en vergeleken met andere Thaise restaurants in Amsterdam onder de maat. Ik zou deze volgende keer overslaan. |
Rene_Tua 8 januari 2012 | |
Heerlijk eten en erg gezellig op een levendige avond met duidelijk tevreden klanten. De bediening heeft haar handen vol, met ook nog afhaalbestellingen, maar alles komt op zijn pootjes terecht. Sfeervolle ambiance, ook de locatie (9 straatjes) zorgt voor een prettig divers publiek. Hier ga je gewoon blij de deur uit. |
silvana-m 1 januari 2012 | |
we hadden een reservering gedaan voor 5 personen, er was echter maar voor 4 gedekt, we hebben zelf het 5e couvert moeten pakken van een lege tafel. De bediening was zeer onvriendelijk. Het eten was redelijk, maar er zijn talloze andere Thai waar je vele malen beter kunt eten en waar je je meer welkom voelt. Afrader! |
Bakero 29 december 2011 | |
Een gezellig en knus restaurant met vriendelijke bediening. Het eten is zeer smaakvol, niet extreem pittig maar daarom komen de ingredienten juist toch zijn recht. De Tom Kha Kai (soep) was een heerlijk voorgerecht en pla saam rod (gebakken vis) als hoofdgerecht was ook erg lekker. Ik kom zeker nog een keer terug. |
kvhar 29 december 2011 | |
We zijn recentelijk hier alweer gaan eten en alweer echt lekker eten. De personeel is attent en zorgvuldig met ons geweest. Echt een aanrader voor een fijne avondtje uit eten |
ken123 29 december 2011 | |
Ik eet regelmatig in Thai Fusion want het is a voorttreffelijk tent om heel goed Thais te eten. De bediende is altijd attent en professionelle. De eten is heel zorgvuldig gemaakte met orginele smaak niet de aangepaste smaak zoals bij veel van de Thais restaurants. althans als het te heet is kan dat op aanvraag wat milder gemaakt worden. Wachten is nooit lang met de eten maar het kan soms eventjes duren met eten...maar ik ben niet uit om een snelle hap te hebben maar lekker genieten van thais eten. Thai Fusion is echt de moeite waarde. |
Jasper-99 16 december 2011 | |
super restaurant echt lekker eten ging ook redelijk flot en erg aardige bediening |
maxdb 7 oktober 2011 | |
Op 4/10/2011 gegeten bij Thai Fusion. Qua smaak was het eten redelijk. Het duurde echter zeer lang voordat we geholpen werden en voordat we ons eten kregen. De afhaalgerechten kregen voorrang boven de gasten in het restaurant. Qua bediening en service is Thai Fusion uitermate slecht. Borden en bestek werden op onze tafel neergegooid en ook onze gerechten werden aan de kant van de tafel neergezet. Totaal geen service. Dit restaurant is een afrader om uit eten te gaan. Er zijn in Amsterdam genoeg andere Thaise restaurants waar zowel de bediening als het eten vele malen beter is. |
tandem 4 oktober 2011 | |
Vorige week hier gegeten met de Groupdeal aanbieding. Vooral de pittige rundvleessalade als voorgerecht was echt heerlijk. Ruime keuze uit hoofdgerechten. Als nagerecht kon je niet alleen koffie of thee, maar ook Irish Coffee krijgen. Vriendelijke bediening. Echt een leuk, informeel tentje om lekker te eten. |
Thai-F 25 september 2011 | |
Graag wil ik even reageren op alle opmerkingen van groupdeal klanten.
Geef zelf je mening over Thai fusion