bo2 12 mei 2012 | |
We zijn hier gaan eten via Groupon. Omdat we erna een feestje hadden reserveerde ik voor ons om half negen, aan de late kant, maar dat zou geen probleem moeten zijn. De keuken sluit om tien uur staat er, maar vanaf dat moment werden we ook echt weggekeken. Als je als restaurant meedoet met een Groupon actie dan maak je in principe verlies op het eten. Je wil dan geld verdienen door men zoveel mogelijk te laten drinken en door een goede indruk terug te laten komen. We hebben flink wat drankjes besteld er na, maar die zijn ten eerste niet goed opgeschreven, waardoor we bijna 14 euro aan fris minder hebben betaald. Toen we om tien uur nog eens koffie wilde werd in eerste instantie gezegd dat ze wilden sluiten. Hallo: dit is omzet! Toen we de koffie wel kregen en er geen melk bij zat, waardoor een van ons zei: mag ik wat vragen? Werd er gereageerd met: klaar? Toen we verhuisde van tafel werd het bestek neergegooid, grappig bedoeld waarschijnlijk. Daarnaast werd ook gezegd dat het lamsvlees op is, wat natuurlijk erg apart is voor een Marrokaans restaurant. We hadden zo het idee dat we dit niet konden bestellen omdat we Groupon klanten waren. Over het eten kunnen we kort zijn: het was zeker lekker, al was de tajine met lamsgehakt is te lang doorgegaart. De dessert vonden we erg lekker, maar dat kan ook een kwestie van smaak zijn. Ontzettend jammer van de service, uiteindelijk hebben wij het restaurant maar 17 euro opgeleverd, terwijl dit veel meer kon zijn. |
Proever36289 6 mei 2012 | |
Als je op zoek bent naar echt fantastisch Marokkaans eten, dan is dit de place to be. Echt heerlijke Tajines, maar ook het vlees van de grill is fantastisch!
Sergio_Aga 5 mei 2012 | |
We had a very nice dinner at Fatiem!My boyfriend judged the couscuc as very good, and trust me he cannot be satisfied with medium quality when its about the couscus. Very friendly stuff! trully recomend this restaurant! |
Erna H 2 mei 2012 | |
Met groupon een zeer goede deal hier gehad! De mezzes waren lekker van smaak. De hoofdgerechten, tajine met lamsvlees en pruimen en tajine met kip en citroen waren beide erg smaakvol! Desserts ook prima. Het was wel erg druk waardoor we soms wat langer moesten wachten. Maar vriendelijke bediening, leuk ingericht restaurantje en heerlijk eten. Wij komen zeker terug!!! |
thole 29 april 2012 | |
Voor het eerst bij Fatiem gegeten. De prijs kwaliteitsverhouding was zeer goed. De sardientjes als voorgerecht waren groot en goed gegrild. De hoofdgerechten allemaal tajienes, waren goed op smaak en duidelijk met verse ingrediënten bereid. Fatiem is een klein restaurant en de tafeltjes zijn dus wat krap geplaatst. Je kunt elkaar wel goed verstaan en de bediening is vriendelijk.
Willieworteltjes 1 april 2012 | |
Afgelopen woensdagavond gegeten tot ons genoegen! Johannes van Dam heeft nog steeds gelijk dat je hier echt Marokkaans/Tunesisch kunt eten. Met onze Groupon genoten van de Mezzes (porties als amuses maar wel ruime keuze) dan een geweldige "loempia" van tonijn en ei (het warme eigeel loopt er uit als je het opensnijd) en een tapa van heerlijk gekruide visballetjes. Tapas zijn redelijke porties. Daarna een tajine lamsvlees met pruimen en een tajine kip met groeten, beide goed gevuld en zeer goed op smaak gebracht. Als toetje vanille met vers geroosterde amandelen, zeer geurig en niet te zoet. De prijzen zijn zeer schappelijk en wij komen zeker terug (maar niet op vrijdag of zaterdag want dan kan het wel eens te vol zitten). |
michael3 29 maart 2012 | |
Een beetje verborgen op de kruising Van Wou en Ceintuurbaan met leuke inrichting door kleine Marokkaanse snuisterijtjes aan de muur. Het eten was uitstekend! We hadden vooraf de gemixte salade, aardappel met kokosroom en champignons met teriyaki. Allemaal super-smaakvol. Als hoofdgerechten de tajine lam met groenten en de kip met couscous. Vlees was heerlijk. Het warme pudding-toetje maakte het helemaal af... Het was overigens wel erg veel dus normaal is één voorgerecht wel voldoende (we waren met een Groupon en dan krijg je dit allemaal voor €60). Nu waren we inclusief wijn en koffie (en incl die €50) €75 kwijt
femke122 25 maart 2012 | |
zaterdagavond heerlijk bij fatiem gegeten, uitgebreid menu met lekkere gerechten vooral de tajiens en de couscous. vooraf sardientjes en kotelets en hoofgerecht tajies lamsvlees met groenten. lekker mals vlees en rijk aan groenten, echt lekker! wij komen zeker nog terug, echt een aanrader.
Johan1977 23 maart 2012 | |
gisteren bij fatiem gegeten met de 4gangen actie van 19euro en moet zeggen, dat geld was het meer dan waard. we kregen vooraf een plateau met overheerlijke salades genoemd mezes en lekker warm brood, vervolgens gegrilde sardientjes en gegrilde gehaktballetjes, overgens voortreffelijk. de sardientjes waren rijkelijk en gevuld en de gehaktballetjes lekker gekruid. Als hoofdgerecht Tajien lams met pruimen en een couscous kip met gezoete rozijn en uien, 1 woord voor "Voortreffelijk". Tot slot waren we vol van de heerlijke gerechten maar er was nog plek voor een toetje. we konden kiezen voor warme pudding met amandel en marokaanse pannekoek met roomboter en honing, dus maar voor beiden gekozen. Dit was ook super heerlijk met een lekker glaasje muntthee. moet zeggen het was gezellig, hele goede wijnkaart en lekkere wijn, voortreffelijk eten, en een vriendelijke bediening. Wij komen zeker nog vaker terug. |
PaulAngela 18 maart 2012 | |
Gisteren voor de tweede keer met vrienden bij Fatiem gegeten na dat we in januari nog heerlijk hebben genoten van de authentieke en gastvrije marokkaanse keuken. Wat een omslag. Fatiem is nu een bezorg restaurant met eigen scooter voor de deur waar je als zittende gast op de tweede plaats komt. Het brood bij de liefdeloze niet authentieke mezes was nog bevroren. Na het voorgerecht en na meer dan een uur wachten maar gevraagd of ze ons waren vergeten. Sorry nog 15 minuten en wij krijgen een glas huiswijn aangeboden (die achteraf ook nog in rekening wordt gebracht) De hummus is een witte pap, champignons vergeten bij de gebakken champignon schotel. De volgens ons in de magnetron bereide lap grijze lamstajine met pruimen 18,50- in een bord kookvocht zit vol kraakbeen, vet, en pruimen pitten. Salade vergeten maar ook niet meer naar gevraagd. Dames toilet is defect. Heren toilet is verstopt met wc papier en vloer bezaaid met papieren handoeken uit een overvolle afvalbak. Beoordeling Johannes van Dam is niet meer van deze tijd. |
Geef zelf je mening over Fatiem