1 2 ouder »

kees8 kees8 4 april 2012

Heerlijk eten, goede wijn adviezen en het beste uitzicht op Terschelling! Mooie gebalanceerde menukaart met dito wijnkaart. Hebben 1 keer het 4gangen dagmenu en 1keer van de kaart gegeten, beide keren fantastisch genoten. Bediening is ontspannen, maar beschikt wel over de nodige kennis van wijn &spijs.

Proever56178 Proever56178 2 april 2012

Dit restaurant is een van de beste zaken op Terschelling, het eten is van hoog niveau, proffesionele bediening die oopvallend maar zeer attent hun werk doen. Tussen alle m iddelmatigheid op Terschelling een verademng, je betaalt een beetje meer, maar je eet dubel zo lekker.

Offreu Offreu 2 januari 2012

Brachten hier oud en nieuw door. 1e avond a la carte gegeten, meer dan voortreffelijk,in tijden niet zo goed gegeten- zou in onze regio/ utrecht- amersfoort- niets kunnen noemen wat hieraan kan tippen.oudjaarsavond menu,- inbegrepen bij arrangement- eveneens uitstekend. Bediening zeer voorkomend, alert en vriendelijk. Blijvend minpunt in geheel Nederland : water 5,50 per fles en een enigszins drinkbare wijn begint boven de 50 euro. Verder top !

MarcV MarcV 19 augustus 2011

Gisteren weer eens voortreffelijk gegeten in Restaurant West van Hotel Schylge. We namen het verrassingsmenu met bijbehorend wijnarrangement. Zorgvuldige bediening, goede wijnkeuze, eten perfect klaargemaakt met als hoofdgerecht kooi eend om duimen en vingers bij af te likken.

donna tara donna tara 16 maart 2011

Niet geweldig. Nadat we eerder heerlijke tapas uit de keuken gekregen hadden, besloten we vol goede moed voor het diner te gaan. De bouillabaisse was dunne soep met vis, en de coquilles nogal smakeloos. De zwezerik was te hard gebakken op een stuk vet kalfsvlees met zware saus. Het zag er indrukwekkend uit maar wat smaak betreft was het niet goed gecombineerd. Zeker niet voor de prijs. De bediening was uiterst vriendelijk maar kon het toch niet goedmaken. Jammer.

Franklin16 Franklin16 25 maart 2010

Voor een restaurant wat hoog van de toren blaast dat het een sterrenkok in dienst heeft vond ik het geheel van het geserveerde nogal tegenvallen. Wellicht dat de sterrenkok ook een weekendje elders zijn vakantie doorbracht maar hier had ik echt meer van verwacht.

HcdeB HcdeB 16 maart 2010

Manmanman, wat hebben we lekker gegeten! Heerlijk 4gangenmenu met bijpassende wijnen. We hebben zitten kreunen van de heerlijke saus bij het tussengerecht van coquille en zeebaars. Er waren maar enkele tafels bezet en deze chef verdient zeker een vollere bak dan dit!!

Mister Johannes Mister Johannes 9 juli 2009

Een van de mooiste uitzichten van Nederland en een van de beste koks van Nederland. Ik denk dat deze combinatie onovertroffen is.

marli marli 9 juni 2009

prachtig uitzicht over het wad,en de haven van terschelling.
mooi restaurant.
zeer bekwaam personeel tijdens het diner.
wijn erg goed,goed passend bij het diner.
eten exellent!
absoluut een aanrader!!

Angela Angela 19 mei 2009

We hebben hier een aantal keer gegeten tijdens ons verblijf op Terschelling.De gerechten zijn erg lekker en de bediening gastvrij en gezellig.
Een wereld van verschil met een paar jaar geleden toen Ton van Scheppingen hier nog niet kookte.Toen was het echt waardeloos.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over WestCord Hotel Schylge