KeukenGrieks

GRKramer GRKramer 24 oktober 2011

Heerlijk om hier Grieks af te halen! Goede service. Tijdens een eventuele kleine wachttijd een ouzo van de zaak. Pita's heerlijk en gehaktballen in tomatensaus nog meer dan dat. Een aanrader!

eablok eablok 3 september 2011

We halen met regelmaat een Pita Giros (de originele) en nemen dan gelijk diverse lekkernijen mee voor thuis. Alles is echte 100% vers en van de beste kwaliteit. Ook een mooie voorraad aan wijnen.
De producten van Zita Pita geven aanleiding tot een positieve verslaving. We komen uit Schiedam, maar het ritje is o.a. voor deze mooie zaak, meer dan de moeite waard.

Jobri Jobri 8 februari 2010

Wij gaan hier regelmatig een Pita enz. halen en we kunnen alleen maar zeggen dat het heerlijk is. Alles is vers en met aandacht klaar gemaakt. Een aanrader...

Proever83585 Proever83585 4 november 2008

Afgelopen zaterdag voor het eerst geprobeerd. Geen zin om ergens te gaan zitten dus maar lekker grieks afgehaald. Wij waren zeer onder de indruk van de Souflaki en vooral de overheerlijke Moussake. Hier gaan wij zeker weer afhalen !! Gr. JP

Proever82735 Proever82735 4 november 2008

De lamskoteletten waren erg lekker gekruid en goed gaar en mals, deze kan ik aanbevelen. De moussaka was niet bijzonder, het was niet de slechtste maar ook zeker niet een van de betere die ik ooit gegeten heb. Helaas heb ik van de Moussaka veel last gehad die nacht, ik denk dan ook dat hij niet goed is gevallen, of dat hij niet vers was, het gevolg waren klachten zoals bij een voedselvergiftiging. De sla die je erbij kreeg en de frietjes waren standaard. Persoonlijk zal ik niet nog een keer hier eten afhalen. Het is dan wel makkelijk dat je thuis kunt eten, maar voor de prijs hoef je het niet te doen. De 2 restaurants in Oud-Beijerland waar je ook Grieks kunt eten zijn net zo duur en veel beter

Geef zelf je mening over Zita Pita