rosanne1980 26 april 2012 | |
De beste Saoto soep van Rotterdam, maar ook de andere gerechten zijn erg lekker. Enige nadeel is dat het erg klein en druk is, dus afhalen is aan te raden. |
Lekkerbek1971 10 juli 2011 | |
Lekker eten voor weinig geld. Vriendelijk personeel......lekker lang open.
Proever65780 20 juni 2011 | |
Onlangs heerlijk gegeten (roti kip). Setting doet denken aan soort cafetaria, maar dat is voor deze zaak prima. Mede daardoor is er een snelle tafel wissel en hoeft niemand lang te wachten (laat je dus niet afschrikken als er een rij staat) |
tinkerbel 7 maart 2011 | |
Heerlijk eten iedere keer weer. Het is dan ook altijd erg druk. Goede sfeer al is het rommelig en laat de inrichting te wensen over maar toch stoort dat niet. Je kan er altijd terecht voor avondeten maar ook na het stappen een lekker broodje of een roti. Mis een dergelijke tent in Utrecht! |
RvdWerf 17 februari 2011 | |
Niet duur, een beetje een afhaal-idee.
jeng 21 januari 2011 | |
lekker chaotische tent. Moksi meti was matig (of ik hou gewoon niet van moksi meti), roti was prima (waarom geen kouseband??) en de pom-schotel was super. Ik ga hier zeker vaker lunchen!! |
pastapipo 16 augustus 2010 | |
Prijs-kwaliteit staat momenteel niet meer in verhouding voor een saoto. Op een korte tijd is de saoto met 14% in prijs gestegen. Inmiddels een kleine voor EUR 4,-- (NLG 9,50) en een grote voor EUR 6,-- (NLG 14,20). Op geen enkele manier zie je deze prijsstijging terugkomen in een investering in de zaak. Daarnaast is de inflatie in NL niet zo hoog wat een dergelijke prijsstijging zou kunnen rechtvaardigen. |
Victorv 20 juni 2010 | |
Klassieker in Rotterdam. Hier is eigenlijk alles wel lekker, maar mijn favoriet is de Gado Gado. |
ndew 15 april 2010 | |
Vaak slaan we deze tent over omdat het er ALTIJD zo druk is. Maar als je er eten haalt, weet je ook meteen waarom. Het is heerlijk! Ook als je er niet 's nachts om 4 uur bent. |
NinaVega 11 maart 2010 | |
Als vegetariƫr kom je hier niets tekort; de vegetarische roti is erg smaakvol, met genoeg tempeh voor de benodigde eiwitten. De service is snel en de gerechten zijn goed geprijsd. Het enige nadeel is de ruimte zelf; veel te klein voor alle klandizie! Houd er dus rekening mee dat je je maaltijd op een barkruk opeet, dan kan het alleen maar meevallen. |
Geef zelf je mening over Warung Mini