Een keer de zondagsbrunch en een keer het Italiaanse buffet meegemaakt: allebei top! Brunch was heerlijk, al waren de amerikaanse pannenkoekjes wat taai (magnetron opgewarmd?). Het buffet was geweldig, salades top, broodjes vers en met name de gegrilde groenten waren heerlijk. De bediening enthousiast en vriendelijk, maar niet altijd even scherp met drankjes opnemen. Toch een plek om terug te komen, vooral vanwege de prachtige omgeving, inrichting en het eten!
Mooie supersfeervolle locatie. Bediening wel goed, tot gisteren toen ik er op het terras wat wilde drinken. Tot 3 keer toe liep er een ober langs, we hadden contact, maar er werd maar geen bestelling opgenomen. Heel vreemd. Lekkere biologische sappen. Heb hier twee keer eerder gegeten, een keer a-la-carte en een keer met een groep met een buffet. Bediening was toen wel goed. A la carte was lekker maar niet heel bijzonder. Het lopend buffet was lekkerder, veel keus en ook meer dan genoeg. Entourage is gewoon fantastisch en maakt het erg geschikt om met een (kleine) groep te eten.
Zoek niet verder naar een heerlijke stek aan de rand van de stad. Prima gerechten; goed bereid van eerlijk producten. Elke keer is het een feestje om hier te eten.
Bij mooi weer een super terras!
Gisteren gegeten bij fort aan de klop;in 1 woord geweldig! Een herfstdiner om je vingers bij af te likken! Goede bediening, sfeer en uitstekende gerechten, hier komen we zeker terug!