Cijfers worden niet getoond
ivm sluiting restaurant
Toon telefoonnummer 010 456 40 40

Dit restaurant is helaas gesloten!

Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

KeukenFrans & Hollands
Menuprijs€27.50
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

27 december 2012

Hier op 2e kerstdag gegeten. Mijn verwachting was dat het stampensvol zou zitten, maar dat viel reuze mee. Ik had van te voren aangegeven dat ik het vleesmenu wilde, net als de meeste van mijn tafelgenoten. Een 5-gangen menu.
In een woord: geweldig! Super mals vlees bij het voorgerecht en het hoofdgerecht en een prima bouillon tussendoor.
Ik heb heerlijk gegeten. Ik was eerst een beetje bang dat het door de kerst allemaal een beetje middelmatig zou zijn, maar niks van waar. Speciale vermelding dient het nagerecht, wat bijna een complete maaltijd was, met en een sneeuwman van vanillie ijs en verder iets van bavarois (als k t goed heb) en nog een karameltaartje. Heerlijk.
De bediening was prima. Niet altijd even duidelijk over wat we aan het eten waren, maar wel vriendelijk en snel met drinken.
Het interieur was niet heel spectaculair. Wel een grote kerstboom en op elke tafel een klein kerstboompje en verder de gewone inrichting die wel gezellig te noemen is.
Voor het eten, maar zeker het totaalplaatje een echte aanrader!

Gegeten op: 26 december 2012.
Tineke88
Tineke88
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

2 oktober 2012

zeer vriendelijk personeel heerlijke ossehaas met garnalen gegeten ,goede combinatie met een lekkere saus ,
je kan er rustig en op je gemak zitten , een aanrader

Gegeten op: 30 september 2012.
johelm
johelm
Proever in spe

8 september 2012

Hier voor het eerst wezen eten do. 06-09-12 via Sweatdeal na het lezen van de positieve recenties. Niet een zaak die je hier zou verwachten, beetje verstopt maar absoluut een aanrader. Goede bediening en advies over het eten, gezellige inrichting en het eten was echt fantastisch. In menig duurder restaurant hebben we niet zo lekker gegeten als hier, absoluut een restaurant om terug te komen.

Gegeten op: 6 september 2012.

30 augustus 2012

Woensdag 29/8 op werkbezoek met de deelraad. Na een uitstekende rondreis door de deelgemeente, met bezoeken aan het wollenfoppenplantsoen en de politie, was het tijd om een hapje te eten. U moet weten dat in de deelgemeente Prins Alexander weinig fatsoenlijke restaurants zijn. Daarom was het bezoek aan deze eterij een eye-opener. Na aankomst nam het gezelschap een drankje op het terras. Snel en plezierig werd de drank uitgeserveerd. Prima. Daarna was het tijd om aan tafel te gaan. Met 35 personen een heel gedoe. Toen iedereen eenmaal zat, en de kelkjes nog eens gevuld waren, was het tijd te bestellen. Er was een keuze uit 3 voor- 3 hoofd- en 3 nagerechten; voor elck wat wils.
Mijn keuze viel op scampies in een pittige saus en tongrolletjes gevuld met zalm. Naar wat later bleek een goede keuze.
Ik was werkelijk nieuwsgierig hoe men in deze zaak 35 man tegelijk van de gerechten zou voorzien en dan ook nog eens op de juiste temperatuur. Welnu, ik laat u niet in het ongewisse: men slaagde daar perfect in. Iedereen kreeg tegelijkertijd zijn of haar gerecht opgediend. Klasse.
Verder kan ik melden dat het gebodene uiterst smakelijk bleek en dat gold ook voor de mensen om mij heen (om misverstanden te voorkomen: het eten dus). Ook de presentatie van de gerechten was prima. Ook nog even stiekem op de prijslijst gekeken en ik concludeerde dat de prijs- kwaliteitsverhouding uitstekend te noemen valt.
Bij de voorgerechten serveerde men nog lekker vers stokbrood met kruidenboter.
Vervolgens werden de deserts opgediend en die bleken ook lekker. Ik had verse aardbeien met een soort van slagroom. Na nog een kopje koffie te hebben genoten (ook al van uitstekende kwaliteit) vertrok het gezelschap ron 22.45 uur om thuis nog even uit te buiken.
Jammer is de omgeving, waar de restauranthouder vanzelfsprekend part noch deel aan heeft. Vader Jacob is gesitueerd in een winkelcentrum, met het predikaat "vergane glorie". Naast het restaurant is een kroeg, die gesloten is en daardoor het geheel een armoedige indruk maakt. Dat alles neemt niet weg dat het goed is om te weten dat je voor een goede maaltijd niet -altijd- ver hoeft te rijden; ik beveel Vader Jacob van harte aan.

Gegeten op: 29 augustus 2012.
pedro1
pedro1
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 augustus 2012

Gisteren weer eens bij vader jacob langsgeweest,

We genieten altijd van de gemoedelijke sfeer, en dankzij de hoge temperaturen eindelijk eens op het terras onze maaltijd kunnen nuttigen.

Het voorgerecht (filodeegrolletje met geitenkaas) & de carpaccio viel uitstekend in de smaak. Alles ziet er verzorgd uit en ook de smaken zijn goed in balans.

Als hoofdgerecht gekozen voor de zijlende en de Saltimbocca.. Mooi stuk gebakken vlees, de zijlende smolt bijna op mijn tong.

Helaas hadden we geen ruimte meer voor een nagerecht dus hebben we de avond afgesloten met een kopje koffie, begeleid met wat ook wel vermeld mag worden heerlijk huisgemaakte koekjes.

We komen hier zeker weer terug!

Gegeten op: 18 augustus 2012.
smaakt
smaakt
Fijnproever

Alle 78 recensies weergeven »

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 21:30