KeukenBbq, Grill, Frans, Hollands, Vegetarisch, Brasserie & Europees

Proever70424 Proever70424 6 maart 2012

Net voor de crocusvakantie een eerste bezoek gebracht aan Brasserie One met onze kinderen (14 en 17). De flyer met de spare ribs aanbieding had ons nieuwsgierig gemaakt.

Het restaurant is zeer gezellig ingericht met een open haard en een leuke bar en de ober was bijzonder attent. Na een gezellig welkom kregen we onmiddellijk een mandje brood van het huis met allerlei smeerseltjes, nou dan kan je bij de kids al niet meer stuk, zeker niet toen het nogmaals werd gevuld. Er zijn een aantal smaken spare ribs te bestellen, maar wij hadden gekozen voor een combinatie, helemaal top. Zelf had ik geen spare ribs genomen, maar de surf en turf voorzien van een heerlijke a la minuut gemaakte pepersaus. Dochterlief ging voor de sliptongetjes en die waren ook heerlijk.
Wat een extra bonuspunt verdient zijn de overheerlijke frietjes, normaliter een snel gebakken vette hap, maar hier in goed vet gefrituurd en heerlijk knapperig.

Value for money, zeker voor herhaling vatbaar.

avanbuuren avanbuuren 10 oktober 2011

Op aanraden van verschillende kennissen en na het lezen van de(positieve) berichten hebben ook wij een bezoekje gebracht aan dit restaurant.

Wij hebben er absoluut geen spijt van gehad!!!
Het eten was in een woord subliem! Wij hebben alle drie het maandmenu gekozen en dit restaurant maakte onze verwachtingen zeker meer dan waar. Tel de uitstekende service daarbij nog eens op. Ja, we vinden dit echt een top restaurant en we komen zonder twijfel hier snel nog eens terug!

Ga zo door mensen!

robert1234567891011 robert1234567891011 26 augustus 2011

Fijne, gezellige avond gehad en bovenal heerlijk gegeten. Een goede, onverwachte, afsluiting voor een voor ons persoonlijk nare dag. Eigenlijk binnen gestapt met het idee 'even wat eten', maar het mondde uit in een gezellige avond uit. Vriendelijk en attente gastheer, die naar mate de avond vorderde steeds persoonlijker werd, maar toch als gastheer de gepaste afstand hield.

Voorgerechten super van smaak, hoofdgerechten entrecote en eendeborst ook goed, zo niet beter. Lamsrack viel in verhouding wat tegen, maar daarvoor waren (na opmerkingen van een andere tafel) vooraf reeds excuses gemaakt, met zelfs het aanbod om te veranderen van keuze. Nieuwsgierigheid was echter gewekt en een ander gerecht kiezen bleek niet nodig. De lamsrack had wat minder stug gekund, maar dit ligt aan het vlees zelf, niet aan de kunsten van de keukenbrigade. Uitleg van de gastheer was dat er (inderdaad) twijfels zijn aan het gebruiken van deze lamsracks. Jammer, maar geen reden tot grote paniek. Wel misschien bedenken dat het niet handig is om een gerecht te serveren waar men zelf niet achter staat. Nagerechten wederom een voltreffer, als was de chocolade creme brulee uitgehard en daardoor koud geserveerd (traditionele wijze), waar de moderne wijze verwacht werd, dus warme bovenlaag. Absoluut niets afdoende aan de smaak, pure verwachting en eigenlijk dus ook wel verrassing.

Een heerlijke avond gehad, de gastheer had alle tijd voor ons doordat het erg rustig was. Een echte voltreffer was echter de wijnkeuze, die ik aan de gastheer overliet, bij de eendeborst. Buiten de kaart om werd op eigen initiatief een fles Rioja opengemaakt, waaruit een glas werd geschonken. Onze positieve en opbouwende kritieken als hierboven beschreven, hebben we ook tijdens het diner en voor het afscheid kenbaar gemaakt en werden door de ('beginnend') zelfstandige, oprecht gewaardeerd.
Zeker een blijvertje!

Geef zelf je mening over Brasserie One