TD 30 maart 2012 | |
hier niet eten, echt verschikkelijk slecht. Ik denk dat de carpaccio een dag eerder klaargemaakt was op het bord en al minstens een uur uit de koelkast stond, deze was namelijk op lauwe kamertemperatuur en het vlees was niet dieprood van kleur, maar een soort oud roze. Het hoofdgerecht: Ik ben zeker geen grote eter, echter een platgeslagen biefstuk en dan nog gehalveerd dat was wat we op ons bord kregen met een aardappel in vieren gesneden, groot, grof, niet gaar. De salade waren letterlijk voor twee personenn: vier plakkjes komkommer, twee plakjes tomaat en wat sla, verder zonder dressing.
iegorielja 9 maart 2012 | |
Wij eten er regelmatig. Dat zouden we niet doen als het niet een goed restaurant zou zijn. Eten en bediening is prima en het ziet er allemaal goed uit. Voor ons is het onbegrijpelijk dat Restaurant Werelds zo laag scoort. Wij gaan er regelmatig eten. Het smaakt altijd uitstekend en de bediening is prima. Niet zo onpersoonlijk als in sommige restaurants. |
it 7 maart 2012 | |
Heb hier gisteren gegeten en was erg lekker! Goede bediening, leuke sfeer, top locatie. De caesarsalade vooraf was erg veel en ook de carpaccio was erg lekker. De biefstuk bij het hoofdgerecht was precies goed gebakken. Kortom helemaal goed |
Etenrotterdam 22 februari 2012 | |
Goed eten, zeker gezien de prijs. Vriendelijke service duurt af en toe wat lang maar dat kom vooral omdat het eten niet al klaar staat in de keuken. Kaart met ruime keuze. |
johan1 19 november 2011 | |
Een weekje of drie geleden hier gegeten dus heb niet meer paraat wat precies.... maar wel dat het zeer matig was en ik hier zeker niet meer heen zal gaan. Druk was het geenszins, terwijl de andere zaken in de W de Withstraat altijd vol zitten. Moet toch iets betekenen. |
SpicyWing 27 juni 2011 | |
Met goede hoop gingen wij Werelds binnen. Eerlijk gezegd hing er een onaangename sfeer door de muziek die te zacht stond waardoor de paar mensen die er waren fluisterden. Brood besteld; was prima. Maar toen als hoofdgerecht een gortdroge zalm (we hadden iens.nl moeten lezen) en een taaie entrecote. Op het moment dat we iets over de zalm zeiden kregen we een onaangename blik en het excuus dat het aan de oven lag. Kortom, eet hier niet! |
Swijnstekers 20 juni 2011 | |
Hier met 6 personen gegeten. Werkelijk alle bestelde gerechten waar heerlijk. Vooral de vissoep vind ik een aanrader. Zeer vriendelijke, flexibele bediening. Ik kan niet anders zeggen dan: een aanrader! |
inusje 5 mei 2011 | |
Ook ik kan me niet vinden in de slechte kritiek. Heeft er een wissel van eigenaars plaatsgevonden? Best aardige pasta met zalm gegeten, vriendelijke bediening. Je kunt er tegenwoordig trouwens wel degelijk pinnen. 'Betaling alleen contant' klopt dus niet. Kan dat worden aangepast? Wel waren we met z'n 2en de enigen in een zee van ruimte, maar het was dan ook woensdag 4 mei, rond 22 uur. |
hansrdam 14 januari 2011 | |
prima gegeten hier,, kan mij ook niet vinden in gegeven kritiek. Ik had een lamscarre en die was prima, met vrienden hier gegeten. er was genoeg. we konden zelfs een aanpassing op de dagschotel krijgen. leuk en sfeervol ingericht. |
reneefokke 11 januari 2011 | |
Met twee verschillende vriendinnen hier gegeten binnen drie weken en we kunnen ons niet vinden in de slechte recensies.
Geef zelf je mening over Restaurant Werelds