1 2 ouder »

joanachung joanachung 22 mei 2012

Vanavond hier gegeten met Rotterdam pas slechts 15 euro voor een driegangenmenu. Bediening was erg vlot aan het begin van de avond, maar verslapte enorm aan het einde van de avond. Na een half uur werd er pas verteld dat de walnotenijs op was, beetje jammer. De lentesalade gerookte kip was wat zompig ipv mals. De carpaccio portie was groot en smakelijk. De zeewolffilet was echt heerlijk, zo ook de bospaddestoelen saus, hoewel op de kaart stond citroen saus. Friet was knapperig en dik gesneden incluis mayo. Het kaasplankje met een supplement van 2,50 was rijkelijk gevuld met 5 verschillende kaas, walnoten en wat fruit, alleen de verhouding klopten niet met het brood (wat weinig). Bediening was genereus. We kregen zelfs een schotel met 10 koekjes nadat we complimenten gaven dat ze zo lekker waren. Ook werd er gelijk een parasol opengedaan en terraswarmers aangezet. Kom hier volgende keer weer.

Platti Platti 12 januari 2012

Heb hier onlangs 2 keer met mijn vriendin gegeten. Eerste keer was redelijk. We hebben toen een 2 gangen diner via groupon gehad. Eten was redelijk goed. Alleen jammer dat zowel de brownie en de creme brulee verre van huisgemaakt waren. Dit stond wel op de kaart. De creme brulee was ronduit slecht en dat terwijl hij nog speciaal voor mij was gemaakt omdat het op was.Creme brulee is een gerecht dat je niet in 15 min kan maken dit heeft tijd nodig. Dus voor de volgende keer(niet bij ons overigens) niet een bakje vanille vla met suiker geven. Bediening lijkt verder geen idee te hebben waar ze mee bezig zijn. Erg traag allemaal en rommelig. Het is dat het eten nog een soort van goed was.De 2e keer zijn we wezen kaasfonduen. Het begon dit keer goed. Tafeltje drankje broodje... en eten besteld. Aangegeven dat het voor 2 personen was.We kregen de kaasfondu voor 1 persoon met de opmerking erbij dat we zo wel meer konden vragen en weg was hij. Zit je dan met de helft van je eten en bestek. Kan je vervolgens zelf achter je eten en drinken aan omdat het personeel daar totaal geen interesse in lijkt te hebben. Het was er 2 keer erg rustig. Ik weet nu waarom. Neem onderstussen nog een lekker broodje tapenade en breek bijna mijn tanden op een stuk steen. Stuk steen ja. De reactie van de bediening was echt heel goed "dat kan niet want hij wordt hier vers gemaakt" Heb de jongen de steen gegeven en dat was het. Geen excuses geen drankje geen ik haal dit wel even van de rekening helemaal niks. Top service noem ik dat. Zonde van een leuke zaak op een goede plek. Als ze zo doorgaan krijgt binnenkort een andere uitbater daar een kans. Tot dan!!

maripet maripet 14 december 2011

Gisterenavond met mijn dochter een lekkere kaasfondue gegeten. Mooi opgemaakt plateau met fruit, charcuterie en groenten en royale porties. Gezellige goed verzorgde omgeving met een mooi uitzicht op de haven. Aardige gastvrije bediening.

Marleen1 Marleen1 20 augustus 2011

Lekker gegeten aan de Oude Haven, leuke locatie, bij mooi weer heerlijk bij het water

Edward-Jan Edward-Jan 3 mei 2011

We maakten gebruik van een aanbieding van Groupon, goed voor een 2-persoons 2-gangenmenu met keuze uit de hele kaart. Voor een gereduceerde prijs konden we er een 3-gangenmenu van maken en dat hebben we gedaan. De restaurants Weimar en Sus&co hanteren dezelfde kaart. We hadden bij Sus&co gereserveerd, maar kregen een tafel toegewezen bij Weimar. De kaart die op de site van Sus&co staat is verouderd. Die kaart komt niet overeen met de kaart in de restaurants. Slordig!

Als voorgerecht bestelden we anti pasti (€ 7,50). Volgens de toelichting een aantal kleine gerechtjes uit de Spaanse keuken. Een bord met twee plakjes Parmaham, warme gegrilde artisjok, groene en zwarte olijven, bolletjes mozzarella en wat diverse rauwkost. Totaal niet Spaans dus, maar Italiaans. Ook weer slordig! We hadden er trouwens een mandje stokbrood bij gewenst.

Als hoofdgerecht op de huid gebakken dorade met kruidenrijst (€ 17,50). De vis bestond uit twee gegrilde filets die een tikkeltje droog waren en vissig van smaak. Niet erg vers. Geserveerd met frites en mayonaise , twee kapperappeltjes en stukjes champignon. Op de vis een laagje witte saus. Maar waar bleef de rijst? Toen ik daarnaar vroeg bleek de rijst op te zijn. Dat werd goedgemaakt met een consumptie van het huis. Goed opgelost, maar wel weer een beetje slordig om dat niet meteen bij de bestelling te regelen. Mijn tafelgenoot bestelde een varkenshaasje gevuld met mozzarella en parmaham (€ 16.-) Die was lekker sappig en tot naar haar volle tevredenheid.

Als nagerecht voor mijn tafelgenoot crème brûlée (€ 6,50). Die was lekker, maar de compote van busvruchten erop was overbodig. Mijn kaasplankje (€ 10,-) was bedoeld voor twee personen en dus te veel voor één persoon. Vier Franse kaassoorten en een glaasje met mangochutney. Erbij sneetjes tomatenbrood die mij niet konden bekoren. Niet knapperig en droog als meel.

Op de rekening stond een foutje in mijn voordeel. Dat heb ik met de fooi goedgemaakt.
De bediening was vriendelijk al moesten we wel wat lang wachten op de gerechten.
Qua uitstraling en kwaliteit van het eten gaat het hier om een eetcafé.
De prijzen zijn schappelijk. De maaltijden zijn redelijk. Wat ons vooral opviel is het gebrek aan professionaliteit.

EAHoek EAHoek 31 maart 2011

Binnen is het gezellig en 'knus'.Leuk is ook dat de keuek zo open is en echt een deel van het rest. is. Het eten is goed bereid, lekker van smaak en mooi op temperatuur. De bediening is erg aardig en vlot. Lang wachten is daar niet bij en dat is toch wel een verademing. Als ik al een heel klein minpuntje moet geven dan is het de enigzins beperkte kaart. Voor de rest TOP!

Erik Dekker Erik Dekker 14 maart 2011

Mooi terras, binnen ook lekker knus en gezellig (met grote groep is ook mogelijk)
Eten is er prima

KaraokeMo KaraokeMo 5 maart 2011

Het was er sfeervol, druk, gezellig, bediening en eten was ook prima. Helaas was het lampje aan onze tafel stuk, op zich niet erg en best sfeervol, maar het menu werd zo onleesbaar. Gelukkig kregen we hulp van de bediening bij het lezen. Nadat het restaurant later op de avond leger werd, werd 't wel een beetje koud.
Maar al met al een plezierige avond gehad.

v.zant v.zant 12 januari 2011

Heb hier all you can eat spare-ribs gegeten die waren werkelijk om je vingers bij af te likken!Heerlijk gegeten!

thael88 thael88 21 oktober 2009

Het eten is wel prima en gevarieerd, hoewel het flees en de frieten wel wat langer in de pan kunnen blijven. Helaas is de klantenvriendelijkheid en service slecht en worden afspraken niet bijgehouden. Ook stinkt het vaak ontzettend uit de WCs.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Stadscafe Sus&Co