kphgo 30 maart 2012 | |
T kan vriezen, t kan dooien, je moet t maar net treffen. Diverse keren geweest. Soms om een bakkie met appeltaart te doen, een andere keer om te eten. Wisselend. T eten gaat, niet spectaculair, beetje prijzig als je ziet wat je krijgt, maar tis te doen. Wat me meer stoort is dat we zelfs een keer weggelopen zijn, simpelweg omdat we niet gezien/ bediend werden. Al wie na ons binnenkwam wel......bizar. We kregen t niet voor elkaar, we zaten binnen. Dan niet. Dus we zijn wat aarzelend om nog eens te gaan |
Harry_Proeft 27 februari 2012 | |
Het restaurantgedeelte was vrij rustig. Door de drukte aan de bar heerste er wel een levendige sfeer in de hele zaak. Saté van m'n tafelgenote was goed van smaak maar niet al te veel. De 'onbeperkte' slibtongetjes waren vrij klein en niet heel smaakvol. De tweede portie duurde al even en was ook wat kleiner dan de eerste, wat enigszins de indruk wekte van een ontmoedigingsbeleid. Ben ook niet zo van het onbeperkte eten, dus ik had uiteindelijk genoeg voor een redelijk bedrag. Al met al redelijk gegeten voor een redelijke prijs. Kortom prima voor tussendoor, niet voor een speciale gelegenheid. |
JannePanne 8 februari 2012 | |
gezellige sfeer, zeer betaalbaar eten van goede kwaliteit voor een eetcafe. Daarnaast erg vriendelijke en attente bediening. Zeker een aanrader voor een avondje theater! |
suolram 8 januari 2012 | |
Leuk restaurantje, betaalbaar en gezellige sfeer. Bediening zeer vlot.
Hanny 9 augustus 2011 | |
Hebben hier een zondag met zijn tweeën heerlijk gegeten,onbeperkt sliptong eten.De tongetjes waren heel goed gebakken.we kregen ook een tweede bakje patat.De prijs was ook heel betaalbaar€49,- voor het eten met 4 pils,2 amaretto,2 koffie en vooraf hadden we nog brood met Tapenade.Dus dat was zeker niet duur. |
hinne 8 augustus 2011 | |
Meerdere keren gegeten. Leuk eetcafe met mooie ambiance en met mooi weer leuk terras met uitzicht. Perfect voor een gezellige ongecompliceerde hap. Mosselen waren goed, deze keer was het eten van mijn disgenote minder geslaagd. Eerdere keren een prima steak gegeten. Bediening professioneel, informeel en vrolijk. Leuke tent |
Julia61 30 juni 2011 | |
Prima gegeten voor een heel schappelijke prijs. Vooraf lekkere tapenade en kruidenboter met heerlijk vers stokbrood. Daarna een lekker vispotje voor mijn vriendin, uitstekende - vegetarische - lasagne voor mij. Attente bediening door vrolijk en vriendelijk personeel. De ambiance is die van een eetcafé, maar het eten zou in een wat duurder restaurant niet misstaan. Wat ons betreft een aanrader. |
Annenouk 23 februari 2011 | |
Altijd een geweldige bediening, lekker eten en dat voor een erg gunstige prijs. Kortom een van mijn favoriete restaurants in Rotterdam. |
MCWA 8 februari 2011 | |
Wat een gezellig plekje is dit toch. En het eten is prima en in de winter lekker stamppot eten op maandag! Heerlijk! |
Thomk 25 november 2010 | |
Gezellig, goede en vriendelijke bediening, prijs/kwaliteit verhouding uitstekend. |
Geef zelf je mening over Sijf