gezellige sfeer, zeer betaalbaar eten van goede kwaliteit voor een eetcafe. Daarnaast erg vriendelijke en attente bediening. Zeker een aanrader voor een avondje theater!
Leuk restaurantje, betaalbaar en gezellige sfeer. Bediening zeer vlot.
Minpunt: vegetarische lasagne was erg scherp, teveel aan zwarte peper gebruikt, zo vonden ook mijn tafelgenoten.
Hebben hier een zondag met zijn tweeën heerlijk gegeten,onbeperkt sliptong eten.De tongetjes waren heel goed gebakken.we kregen ook een tweede bakje patat.De prijs was ook heel betaalbaar€49,- voor het eten met 4 pils,2 amaretto,2 koffie en vooraf hadden we nog brood met Tapenade.Dus dat was zeker niet duur.
Meerdere keren gegeten. Leuk eetcafe met mooie ambiance en met mooi weer leuk terras met uitzicht. Perfect voor een gezellige ongecompliceerde hap. Mosselen waren goed, deze keer was het eten van mijn disgenote minder geslaagd. Eerdere keren een prima steak gegeten. Bediening professioneel, informeel en vrolijk. Leuke tent
Prima gegeten voor een heel schappelijke prijs. Vooraf lekkere tapenade en kruidenboter met heerlijk vers stokbrood. Daarna een lekker vispotje voor mijn vriendin, uitstekende - vegetarische - lasagne voor mij. Attente bediening door vrolijk en vriendelijk personeel. De ambiance is die van een eetcafé, maar het eten zou in een wat duurder restaurant niet misstaan. Wat ons betreft een aanrader.