MetSmaak 23 mei 2012 | |
De terrasbediening is ook dit seizoen traditioneel slecht bij Weimar; traag, chaotisch en ongeïnteresseerd. Het eten is van niveau studentensociëteit; zoutloze frites, laffe sla met veel teveel balsamico en opgewarmde saté. Prijs-kwaliteit klopt dan toch niet helemaal. Het is dat de avondzon hier het langste schijnt in de Oude Haven, maar dat is dan ook het enige pluspunt van Weimar... |
ElineMK 13 mei 2012 | |
Heb hier afgelopen week gegeten met een aantal vrienden. Eten is zeker aan te raden. Sfeer moet je zelf maken. Vloer personeel traag en niet echt geïnteresseerd. Vinden zichzelf belangrijker dan de gasten. De Engelse dame in de keuken is erg vriendelijk, attent en weet waar ze het over heeft. |
piraat 7 mei 2012 | |
Dit restaurant zegt de beste spareribs van rotterdam te hebben (staat buiten op het bord)
pieternijkamp 24 februari 2012 | |
Heerlijk gegeten, de surf&turf is echt een aanrader. Heb dit gerecht al in menig zaak gegeten, maar nimmer zo lekker. Zaak ziet er goed uit, niets meer en niets minder. De bediening doet goed zijn best, alleen de wijnkennis ontbrak.
jochem3 22 januari 2012 | |
Heerlijke kaasfondue maar amateuristisch personeel. Gooien dingen om en geven zelf ook aan weinig ervaring te hebben. |
Jawsss 13 november 2011 | |
Het eten was niet super te noemen. De groentes die bij het eten geserveerd werden kwamen rauw op je bord ipv beetgaar.vlees was zozo je moest zogezegd je best doen om te kauwen.Bediening had het "druk". zijn zelf naar de kassa gelopen om te betalen er werd niet op of om gekeken. Daar werd nog wel gevraagd of het gesmaakt had.
Cirillo 3 augustus 2011 | |
Dramatisch. De slechtste terras ervaring ooit. Alles opschrijven wat niet goed ging zou langer in beslag nemen dan de 4 uur die wij gisteren op het terras aan de oude haven doorgebracht hebben.
jitteke 14 juli 2011 | |
heerlijk gegeten. vriendelijk personeel. |
Viswater 13 juli 2011 | |
Met een Groupon bon zouden we eten bij Sus & Co. Dit vormt kennelijk één geheel met Weimar 1890 want wij kregen het verzoek bij Weimar plaats te nemen.
g.kho 18 maart 2011 | |
Onze avondje Weimar werd de slechtste restaurantervaring in jaren, nee decennia.. De witte wijn leed aan een overheersende smaak van Rotterdams chloorwater. Bij het bestellen van een tweede drankje merkten wij dat op (geen reactie van de bediening !) en vroegen in plaats daarvan om een glas rose. Ook die had dezelfde kenmerkende smaak en bovendien een zeldzaam lichte kleur. Uit het menu hadden we alleen maar de goedkopere voor- en nagerechten kunnen kiezen, de duurdere waren er geen van alle. Daar lieten we onze pret in eerste instantie niet door bederven, maar later gingen we ons toch realiseren wat een merkwaardige handelwijze dit is, vooral omdat de bodpaddestoelensoep ook nog eens de structuur en smaak van datzelfde water (maar nu in lauwwarme variant) en een lichtwitte kleur had. De carpaccio werd onder wel erg veel kaas en nootjes gemaskeerd. We wisten niet dat zulke kleine brownies bestonden, en vinden het een hele kunst om die dan ook nog eens door te snijden. Erg vers waren ze ook niet, wat bij ons het vermoeden deed rijzen dat ze wel eens uit een fabrieksgrootverpakking afkomstig zouden kunnen zijn. De kaasfondue was prima van smaak en mooi verzorgd, maar kon de complete flop van Weimar niet meer redden. Plus dat de tafel enorm wiebelde. En de service zeer te wensen overliet. Glazen spoelen was blijkbaar belangrijker (of leuker) dan klanten bedienen. |
Geef zelf je mening over Weimar 1890