Proever65971 Proever65971 3 december 2008

Ik vond de tropische sfeer ver te zoeken. Beneden is het een grote zaal, waar knusheid en sfeer ver te zoeken is. Vooral bij de ramen zit je echt op de toch. Het eten was echt veel te flauw, zeker voor een Caraibische tent. De kippensoep was echt zo flauw. Gewoon een grote kom water met wat citroen waar wat kip in dreef.
Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar!

Proever78633 Proever78633 24 juli 2008

Mijn dochter werd 25 jaar en ik wist niet wat ik haar cadeau zou kunnen geven. Op het werk vertelde een collega over eet, drink en dansgelegenheid Cantinero.

Wat een leuke tent zeg, de inrichting is prachtig, cubaanse style. Als het buiten regent heb je binnen een heerlijk vakantiegevoel. We hebben met een groep van 17 eerst de salsaworkshop gevolgd (wat hebben we gelachten zeg) en vervolgens hebben we tapas gegeten. Het tapas menu bestaat uit kleine gerechten die stuk voor stuk heerlijk zijn bijvoorbeeld de aioli saus die bij het brood geserveerd wordt, is anders dan de standaard kruidenboter die je overal krijgt, en de kippenvleugeltjes in Jamaicaanse marinade zijn om je vingers bij op te eten. Na het eten hebben we nog gedanst en genoten van heerlijke cocktails. De kwaliteit is goed en de bediening over het algemeen correct.

We hebben met zijn alle genoten en mijn dochter in het bijzonder!!
Top,top,top zeker een aanrader.

Proever78580 Proever78580 23 juli 2008

Kom op Wim, wat je nu allemaal schrijft is onredelijk. We hadden voor 10 personen gereserveerd en we zijn uiteindelijk maar met 5 personen gekomen en hebben maar 2 tapas menus“s besteld. Ik vond het eten lekker en was zeer tevreden.. We hebben een hele gezellige avond gehad want we hebben daar tot laat zitten naborrelen! Ontzettend mooie tent!

Proever78572 Proever78572 23 juli 2008

Gisteravond even wat wezen eten en drinken in Cantinero. Het was erg rustig (buiten onze groep van 5 personen werd er alleen boven salsa les gegeven). We werden bediend door 2 personen. Allereerst kreeg 1 van mijn tafelgenoten een dousche omdat het dienblad over hem heen werd gegoten. Dat kan overal gebeuren maar het werd enkel "opgelost" door een doekje aan te reiken. De tapas smaakte werkelijk slecht. De sateh was niet warm en de gril randjes smaakte overheersend verbrand. De inktvis ringen waren echt de slechtste die ik ooit heb geproeft! Het korstje vol vet en de inktvis zelf rubberachtig. De rommel die bij de AH in het vriesvak ligt smaakt zelfs beter. We vroegen tot 2 keer toe of de porties aangepast konden worden aan 5 personen. Toch bleef het personeel porties van 4 sateh stokjes, 4 stukjes kaas en 3 garnalen serveren. Bestellingen werden half opgenomen waardoor we ze meerdere malen moesten opgeven.
Het interieur is wel leuk en de banken en stoelen maken het mogelijk lekker rond een bijzet tafeltje de hapjes te proeven. Jammer dat deze dus vies zijn! Ik wil hier nooit meer eten.

Proever4274 Proever4274 9 mei 2008

Wat een leuk interieur zeg vooral de tuinkamer op de 1e verdieping is echt geweldig. Lijkt net een stukje Mexico. Heb hier afgelopen weekend een salsaworkshop gehad met een groepje meiden. We hebben het enorm naar onze zin gehad. Na de workshop hebben we nog wat gegeten en het eten was prima.

Proever16569 Proever16569 2 mei 2008

Sorry maar met onderstaande ben ik het dus absoluut niet eens. Oke, het interieur ziet er leuk en gezellig uit, maar dat was het dan.
Het personeel was warrig, we hebben iedereen wel een keer aan onze tafel gehad. Het eten duurde lang, terwijl we tapas gerechten hadden besteld waarvan er maar twee tapas warm waren (hoe moeilijk kan het zijn). De "Caraibische" rijst, was naar mijn mening gewoon een echte "Hollandse pot" rijst; gooi er wat groente in, niet teveel moeite doen en je bent klaar. Bij een tapas courgette verwacht je toch iets meer dan 4 dunne plakjes van ca. 4mm "dik".
Kortom, ons zie je hier niet meer terug.

Geef zelf je mening over Cantinero