Derde maal gegeten bij Jerome. We kozen voor een viergangen menu. Vanaf de amuse tot en met het hoofdgerecht alles ontzettend lekker. Veel, goed op elkaar afgestemde smaken, mooie producten en de begeleidende wijnen uitstekend. Zoet nagerecht was ook heel goed, ik koos echter voor kaas en hoewel er vijf heerlijke kazen op mijn bord lagen miste ik wat stroop, een zoete mosterd, noten of wat dan ook als begeleiding. Het waren vijf kazen op een bord met een snee (droog) brood. Na die heerlijke andere gangen viel dat wat tegen.
Bovendien moesten we een ober halen om bij het toetje nog een drankje te bestellen.
Op een koude winteravond kwamen wij, iets vroeger dan verwacht, binnen bij Jerome. Meteen een hartelijke ontvangst, en op aangepast dieet afgestemde proeverijtjes. Goede sfeer, heerlijk eten, dat werd toegelicht op een manier waardoor je er nog meer zin in kreeg. Toelichting bij wijn deskundig en amusant. Wij hebben hier een fantastische avond gehad, die menig sterrenrestaurant niet wist te evenaren!
We hebben heerlijk gegeten bij Jerome. Fantasierijke gerechtjes en een vriendelijke bediening. De ambiance was minder. Het was erg benauwd. Prijs/kwaliteit verhouding enigszins scheef.