proefkoningin 10 februari 2012 | |
Volgende de site zijn ze sinds 31-12-2011 gesloten. Jammer want wilde er nu net een keertje gaan eten.Benieuwd of ze nog terugkomen. |
Big_eater 28 november 2011 | |
Hier min of meer bij toeval terecht gekomen omdat het bij de 'buren' vol zat. Erg vriendelijke ontvangst. Betaalbare gerechten. Hebben allebei een hoofdgerecht besteld maar zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen om bijv. de sushi te proberen! Het restaurant heeft een trendy inrichting. Enige minpunt was dat de door ons bestelde wijn automatisch werd aangeslagen als de "duurdere" wijn ipv de huiswijn, maar dit is keurig gecorrigeerd nadat we hier over een opmerking hadden gemaakt. het door ons bestelde nagerecht (groene thee ijs) vonden wij geen aanrader. Er zat zeer weinig smaak aan. (Anders was de beoordeling wellicht een 'uitstekend' geweest.) |
buver 30 oktober 2011 | |
Verrassend! Oosters en toch modern. Bediening bijzonder attent met kennis van zaken. Eten uitgesproken lekker. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kwamen bij toeval ingelopen en komen zeker terug. Een aanrader! |
Proever50296 25 september 2011 | |
Dit restaurant is goed. Gisteren hebben wij hier gegeten en erg genoten. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke gerechten, uitgebreide kaart en diverse soorten coctails en sake. Mooie wijnkaart en kreeg daarbij goed advies. We gingen voldaan naar huis en we gaan zeker een keer terug. Kan bijna niet wachten om andere gerechten te proeven. Het was rustig in het restaurant wat wel eens anders is in soort gelijke sushi restaurants. Geen kantine sfeer maar rustig genieten in een ontspannende omgeving. |
sasguy 14 augustus 2011 | |
Chin chin zit een beetje weggestopt in een hoekje van het Buitenhof. Zou het daarom zo rustig zijn? Aan het eten kan het zeker niet liggen. Dat is heerlijk! Authentieke smaken, veel keuze en voor een eerlijke prijs. De bediening is snel, attent en vriendelijk. De zaak is mooi ingericht. Het is erg jammer dat niet meer mensen hiervan op de hoogte zijn en gaan genieten van dit prachtige restaurant. Ga het uitproberen mensen! |
mariannevos 10 augustus 2011 | |
heerlijk gegeten alles top van vooraf tot nagerecht.Een aanrader voor iedereen die van aziatisch eten houdt |
Knobbert 25 juli 2011 | |
Vorige week woensdag (20 juli) hier gegeten. Sfeer is perfect. Eten is prima. Alles was lekker, van voorgerecht tot nagerecht. |
pattiwael 24 juni 2011 | |
Het ene gerecht is nog heerlijk dan het andere; je weet niet wat je moet kiezen. De producten zijn vers, divers en niet alledaags. Zelfs de koffie is goed. |
Adeline 22 juni 2011 | |
Supermooie stijlvolle inrichting met mooie bloesembomen! Erg goede, vriendelijke bediening. Lekker eten! |
dessertlover 15 mei 2011 | |
De truffelsoep is absoluut een aanrader. Hier meerdere malen heerlijk gegeten. Goede prijs/kwaliteit verhouding. |
Geef zelf je mening over CHIN CHIN