CHIN CHIN over zichzelf

In hartje Den Haag, op het Buitenhof, klopt het hart van CHIN CHIN. Met de glamour van New York en de mystiek van Azie, een heerlijke plek om te genieten. CHIN CHIN breekt met de fomele Westerse tradities met Aziatische 'tasting-size' gerechten. Probeer meerdere gerechten tegelijkertijd en ervaar een unieke en nieuwe culinaire belevenis.

KeukenChinees, Japans, Aziatisch & Sushi
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Wat als eerste opvalt is natuurlijk de prachtige styling van het restaurant. Trendy Aziatische invloeden gaan goed samen met authentieke elementen. Door de gemoedelijke sfeer en ruimte tussen de tafels is dit een ideale plek voor een gezellige avond met vrienden of met je geliefde. Het menu biedt een fijne afwisseling van Japanse en overige Aziatische gerechten. Alles is 'tasting-size', dus je kunt van alles wat proeven. Best verfrissend, gerechten als miso truffelsoep en sushi met garnalen en mango!

Big_eater Big_eater 28 november 2011

Hier min of meer bij toeval terecht gekomen omdat het bij de 'buren' vol zat. Erg vriendelijke ontvangst. Betaalbare gerechten. Hebben allebei een hoofdgerecht besteld maar zijn zeker van plan om nog een keer terug te komen om bijv. de sushi te proberen! Het restaurant heeft een trendy inrichting. Enige minpunt was dat de door ons bestelde wijn automatisch werd aangeslagen als de "duurdere" wijn ipv de huiswijn, maar dit is keurig gecorrigeerd nadat we hier over een opmerking hadden gemaakt. het door ons bestelde nagerecht (groene thee ijs) vonden wij geen aanrader. Er zat zeer weinig smaak aan. (Anders was de beoordeling wellicht een 'uitstekend' geweest.)

buver buver 30 oktober 2011

Verrassend! Oosters en toch modern. Bediening bijzonder attent met kennis van zaken. Eten uitgesproken lekker. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Kwamen bij toeval ingelopen en komen zeker terug. Een aanrader!

Proever50296 Proever50296 25 september 2011

Dit restaurant is goed. Gisteren hebben wij hier gegeten en erg genoten. De bediening is heel vriendelijk en behulpzaam. Heerlijke gerechten, uitgebreide kaart en diverse soorten coctails en sake. Mooie wijnkaart en kreeg daarbij goed advies. We gingen voldaan naar huis en we gaan zeker een keer terug. Kan bijna niet wachten om andere gerechten te proeven. Het was rustig in het restaurant wat wel eens anders is in soort gelijke sushi restaurants. Geen kantine sfeer maar rustig genieten in een ontspannende omgeving.

sasguy sasguy 14 augustus 2011

Chin chin zit een beetje weggestopt in een hoekje van het Buitenhof. Zou het daarom zo rustig zijn? Aan het eten kan het zeker niet liggen. Dat is heerlijk! Authentieke smaken, veel keuze en voor een eerlijke prijs. De bediening is snel, attent en vriendelijk. De zaak is mooi ingericht. Het is erg jammer dat niet meer mensen hiervan op de hoogte zijn en gaan genieten van dit prachtige restaurant. Ga het uitproberen mensen!

mariannevos mariannevos 10 augustus 2011

heerlijk gegeten alles top van vooraf tot nagerecht.Een aanrader voor iedereen die van aziatisch eten houdt

Geef zelf je mening over CHIN CHIN

MaandagGesloten
Dinsdagvan 12:00 tot 22:00
Woensdagvan 12:00 tot 22:00
Zondagvan 12:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten