| Keuken | Thais |
| Huiswijn per fles | €15.00 |
| Huiswijn per glas | €2.80 |
| Openingstijden | 12.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Parvati 24 maart 2012 | |
Ik ben een fan van Nakorn. Eerst had ik mijn twijfels, omdat ik Bai Yok in Zwolle gewend was (echt een voortreffelijke Thai) en vergeleken met Bai Yok ziet het interieur er bij Nakorn wat minder uit. Maar de mensen van Nakorn zijn erg vriendelijk. Zo bestelde ik laatst alleen een kop Tom Ka Khai (kippensoep) (afhaal) en hier werd niet moeilijk over gedaan of aangedrongen dat ik meer moest bestellen. Ik heb hier ook regelmatig andere gerechten gegeten. Ik moet zeggen dat in vergelijking met Bai Yok hier het eten wat pittiger is. Dit vind ik persoonlijk alleen maar prettig. De groene curry met kipfilet is echt ontzettend lekker. Mijn vriend is helemaal gek op hun gerecht met ossenhaas met pepers en thaise basilicum. Het eten is van erg goede kwaliteit. De porties zijn ook ruim voldoende. Wat wij overhouden aan vleesgerechten, kunnen we de volgende dag op een pistoletje doen (zoals een broodje pittige kip).
MartinK 22 februari 2012 | |
Afgelopen weekend met een goede vriend van me een mooie avond gehad bij Nakorn. De eigenaar Tom die het restaurant runt is een geweldige gastheer en zorgt dat je een heerlijke culinaire belevenis voorgeschoteld krijgt.
Poekie 6 februari 2012 | |
Wij komen hier regelmatig, en altijd eten wij hier ontzettend goed. Zo ook als gisteravond. Vooraf de heerlijke sate, kiploempia's en gemarineerde garnalen in een deegjasje. Het gehakte rundvlees met chili, knoflook en thaise basilicum is heerlijk! Ook de gebakken mie met ei en groente is heerlijk. Net zo als alle andere gerechten hier op de kaart. Zeer vriendelijke bediening en de prijs-kwaliteit is goed in verhouding. Wij komen hier zeker nog heel vaak!! |
emerentia 26 december 2011 | |
vrijdag 23 dec. hier weer heerlijk gegeten. De kwaliteit blijft goed. Saté overtreft. Vooral genoten van de kip massaman kai en de specialiteit "gemengd vlees". |
Qqap 4 oktober 2011 | |
Heel erg goed, veel gezworven en gegeten in Azië, het eten is erg goed, spicy en lekker THAI!! Daarbij zeer vriendelijke bediening. Met name de persoonlijke aandacht van de kok/eigenaar Tong! Een aanrader!!!
Geef zelf je mening over Nakorn Thais Restaurant