rikvado 23 mei 2012 | |
Zaterdag 19 mei met z'n tweeën hier gegeten: de 7-gangen Moroccan Explerience (met groupon) bestaande uit kleine versies van diverse gerechten.
rita2 11 mei 2012 | |
Vanavond hier gegeten het 7 gangen diner gegeten met een Groupon bon. De medewerkers waren efficiënt, attent en zeer vriendelijk. De inrichting is gezellig. Het eten was op alle fronten uitstekend. De porties waren, alles bij elkaar, door de 7 gangen, ruim voldoende. Kortom: wat ons betreft een aanrader! Een restaurant waar we zeker nog wel eens naar toe willen, met of zonder Groupon bon! |
Proever56593 5 mei 2012 | |
We zijn hier wezen eten met een groupon. We voelden ons zoals eerdere gasten omschreven een beetje in de maling genomen. De waarde van de bon stond niet in verhouding tot de prijs van de gerechten op de kaart. Het hoofdgerecht was eigenlijk een tapas. Grhaktballetjes in tomatensaus met niets erbij. Het welkomstdrankje werd niet geserveerd en de appelsap die we bestelden werd aangelengd met water. Vervolgens betaalde je hier 3euro per glas voor.. Jammer... De ambiance in de zaak is verder wel leuk en de gerechten waren best lekker. Maar ga hier niet heen met een groupon. |
Daph1 4 mei 2012 | |
Voor een verjaardagsfeestje met de familie (zes personen) met Grouponbonnen bij Safir gegeten. Wat een teleurstelling was dat...ik vond het erg genant om dit zelf geregeld te hebben voor de jarige en de rest van mijn familie. Ben al meer dan tien jaar erg bekend met de Marokkaanse keuken, onder ons was een Marokkaan en dit was helaas ronduit slecht. Waterige harira, magere porties qua hoeveelheid, droog vlees en de bediening liet lang op zich wachten. Die fles wijn die bij de Groupon aanbieding hoorde hebben we nooit gezien en na het slechte eten waren we daarvoor ook totaal niet meer in de stemming. Om Safir een kans tot uitleg/goedmaken te geven, heb ik hen daarna een mail gestuurd met onze ervaring. Twee keer moeten doen, want geen reactie. Ook nooit een reactie ontvangen. Wel kreeg ik notabene wel reclamemails van ze. Werkelijk niet te geloven!
margriet55 22 april 2012 | |
Gisteren hier met 6 personen van de groupon gegeten, sfeervolle zaak, zeer vriendelijk personeel. Eten goed, gevarieerd en genoeg. Tijd tussen de 7 gangen was prima, dus een geslaagde avond gehad. |
zara12 18 februari 2012 | |
Wij hebben hier gegeten met een grouponbon: wijn en spijs voor 29 euro voor 2 personen.
peter1962 23 januari 2012 | |
Via Groupon voor €29 een Wijn&Spijs arrangement geboekt bij Safir. Volgens de Groupon aanbieding zou de normale prijs €60 zijn hiervoor.
Roshan18 16 januari 2012 | |
Zeer goed Marokkaans restaurant. Locatie is erg leuk aan het water. En de inrichting zeer sfeervol. Ik ben hier heel wat keren geweest en is zeker 1 van mijn favoriete restaurants. Alle gerechten die ik hier heb gegeten waren heerlijk, van de tagine tot aan de pastilla. Ook is de service altijd goed! Echt een aanrader! |
knaapie 16 januari 2012 | |
Leuk met buren avondje uit. Aardige ontvangst garderobe. Drinken vooraf, 4 witte wijn besteld. Direct daarna vraag naar welke wijn bij "diner". Resultaat 2 liter witte wijn, op zich geen slechte wijn. Vervolgens schaaltje groene en zwarte olijven en geroosterd brood. Daarna schaal met 3 mini tagines en 6 schaaltjes. Lekker, niet bijzonder en spiesjes uitgedroogd en koud. In veronderstelling dat het voorgerecht was de dames hun gang laten gaan. Spijt, dit bleek het hoogtepunt te zijn. Resultaat; dames thuis afgezet en samen met buurman naar Shoarmazaak gegaan. Wel gelachen. |
Edward-Jan 8 januari 2012 | |
Met een coupon van Groupon bezochten wij dit Marokkaanse restaurant. Wij hadden een Mediterraans wijn-en-spijsarrangement voor twee personen ter waarde van € 60,- voor € 29,- gekocht.
Geef zelf je mening over Safir