? 10
?
?
Nog 2 proefformulieren nodig

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenFrans & Mediterraan
Lunch
Diner

rene195904 rene195904 9 juli 2011

hartstikke lekker eten. Goed verzorgd. Vriendelijk personeel met persoonlijke aandacht. Een aanrader.

Roel van den Hurk Roel van den Hurk 22 maart 2011

Op 18 maart hebben we weer in een sfeervolle ambiance heerlijk kunnen genieten van de culinaire capaciteiten bij Extra Vergine.Chapeau!
Een van onze tafelgenoten( 95 jaar) was bijzonder gecharmeerd dat op haar verzoek het e.e.a. iets vlotter werd uitgeserveerd zodat zij weer op tijd thuis kon zijn.Dit alles geeft net dat extra cachet wat je hoopt tijdens een diner buiteshuis.
Een echte aanrader voor (h)eerlijk eten met een goed glas wijn. Roel van den Hurk

Jootje54 Jootje54 28 februari 2011

Wat hebben wij heerlijk gegeten en genoten bij Extra Vergine. Voortreffelijk eten, voortreffelijke wijnen erbij gezocht voor ons. en de gastvrouw en gastheer/kok zijn open prettige gastvrije mensen die vanuit hun passie de avond voor ons onvergetelijk hebben gemaakt.
Kortom, een echte aanrader!

bloemetje bloemetje 20 februari 2010

andaag met z'n vieren gegeten bij Extra Vergine. Het restaurant ziet er sfeervol uit, de stoelen aan tafel zitten heerlijk. De bediening is ook erg vriendelijk en behulpzaam. Zo kreeg mijn moeder tijdens een hoestaanval een glaasje water. Dat is nog eens service! De menukaart was niet erg uitgebreid, maar er was voor ieder wat wils. We hadden twee dagmenu's, voorgerecht van huisgerookte zalm, voorgerecht tartaar van Limousinrund met truffelmayonaise, hoofdgerecht gebakken coquilles en gamba's met paella en een saus van strandkrab en hoofdgerecht tournedos van Limousinrund met Parmezaanse kaas-risotto. De gerechten die wij hadden waren allemaal bereid met dagverse, eerlijke producten. Ook leuk dat ze producten (voornamelijk groente) uit het dorp gebruiken. De borden waren mooi opgemaakt en het smaakte goed. Dit is zeker een restaurant om nog eens naar terug te gaan!

de genieters de genieters 29 oktober 2009

Gezellig restaurant in opstartfase. Goede gerechten en bediening. Prijs is relatief iets aan de hoge kant.

LunchDiner
MaandagGesloten