Lekker gegeten, maar wel erg langzaam. Het duurde een uur voordat we het voorgerecht op tafel hadden. Het hoofdgerecht duurde ongeveer net zo lang. Niet erg als je in goed gezelschap verkeert, maar het lijkt daardoor alsof je het eten in tekorte tijd opeet. Helaas was ook het hoofdgerecht te koud, maar ik had geen zin meer om nog langer te wachten. Hoewel er duidelijk niet gespaard wordt op de kwaliteit van de ingredienten, zijn de combinaties soms wat ongebruikelijk.
De wijnkaart is wat beperkt. De prijs redelijk en een mooie ambiance. Als je de tijd hebt wel aan te raden maar geen must.
13 januari 2011. Eigenlijk binnengelopen om snel een hapje te eten, werden we zo hartelijk ontvangen, dat we zijn gezwicht voor de verleiding van een heel diner. We hebben geweldig goed gegeten en werden verrast door de kwaliteiten van de nieuwe chef-kok Benno Brink. De terrine van eendenlever smolt op de tong. We namen wildzwijn als hoofdgerecht. Dit was - langzaam gegaard- zo zacht als nooit tevoren geproefd. Deze avond was alles zo goed, maar zonder overbodige franje bereid, dat we hier zeker zullen terugkomen.
Joop en Olga
Afgelopen zaterdag met een kerstdiner mogen genieten van de service en het eten in Heemstede, heerlijke entourage, goede sfeer, prima 9 gangen en uitstekende bediening.
de prijzen zijn absoluut niet in verhouding tot de gelverde kwaliteit. bijna 40 euro voor een matige fles wijn, bijna 6 euro voor een fles water zorgde voor een rekening van 105 euro voor hoofdgerecht, zonder voor - en nagerecht. Absurd
Dit restaurant was nog beschikbaar voor een diner tijdens de Restaurant Week en daar mijn kinderen ik daar regelmatig lunchen hadden we er nog nooit gedineerd een mooie gelegenheid om het eens uit te proberen.
Gezegd moet worden dat de lunches daar altijd uitstekend zijn, niet goedkoop, maar je krijgt een zeer goede kwaliteit/kwantiteit voor geschoteld.
Het restaurant ligt beeldig vooral als je buiten kan eten omdat het een lang terras is wat aan een vaart ligt.
Binnen is het restaurant zeer trendy, mooie zitjes en wij boften zaten bij het raam, zodat we nog een leuk uitzicht hadden.
Min puntje is de zeer slechte akoestiek we waren met 5 personen en de persoon die het verst wegzat was zeer moeilijk te verstaan door het geroezemoes, mijn kinderen zeiden het zelfde en de kok die ons een bezoek bracht, beaamde deze klacht volmondig.
Het menu bestond uit een voorgerecht van platgeslagen koude ossenhaas met een aardappelsalade en truffel mayonaise, de ossenhaas was heerlijk gekruid en mals als boter.
Vooraf een mandje met lekkere broodjes olijfolie en een tapenade .
Het hoofdgerecht bestond uit gebraden eendenborst in een sinaasappel saus die gebonden was, met een quiche en licht aangezette lof.
De eendenborst was perfect gebraden nog mooi rosé aan de binnenkant en was heel mals.
Een heerlijk gerecht heb er van genoten.
Het dessert bestond uit een meringue gevuld met een zachte perziken saus en vers roodfruit met daarnaast een bolletje frambozen ijs.
Ik heb nog een espresso genomen daarbij krijg je daar altijd een heerlijke zelf gebakken amandelkrul.
Bij mijn eten dronk ik een Prosecco die op de rekening voor € 6,= stond wat ik zeer prijzig noem, de gewone wijnen kosten daar € 3,75 tot € 4,95
Al met al een prima diner voor € 25,=