k1985 8 mei 2012 | |
Enige tijd terug hier gegeten met een vriendin.
mayke99 8 februari 2012 | |
Popocatepetl is een leuk mexicaans restaurant waar we niet speciaal naartoe gaan voor het eten maar voor de gezelligheid en de "Margaritha"s (wel de Classis). De bediening is altijd vrolijk en aardig. Je moet alleen geduld hebben.Als er iets mis gaat of het duurt te lang is er altijd wel een aardige compensatie (koffie oid) We gaan er graag naartoe met het hele gezin. |
dana1 26 november 2011 | |
Wij zijn hier gister met een grote groep gaan eten van 40 man. De bediening was erg vriendelijk, maar verder ben ik niet zo tevreden.
proever160187 2 november 2011 | |
Echt een aanrader! Ik heb geluisterd naar wat de bediening ons heeft aangeraden, voorafje Tapas Jalisco, allemaal kleine hapjes met vis en vegetarisch, warm en koude hapjes. Hoofdgerecht: Fajitas voor twee personen, heeeerrrlijk!
piet61 17 oktober 2011 | |
Afgelopen vrijdag hier met 18 pers. gegeten n gedronken.
Stirling 1 september 2011 | |
Zondag 28 augustus hier weer lekker gegeten. De combination Popocatepetl smaakte weer prima. Ik kom hier al jaren regelmatig met familie en vrienden. Het is altijd gezellig en de bediening is vriendelijk. Naast het lekkere eten komen we ook graag hier voor de Classic Margarita's. |
El12 31 juli 2011 | |
Ik kom hier denk ik wel zo'n 3x in het jaar eten. Ik vind het er altijd erg gezellig en druk. Bij mooi weer kun je heel leuk zitten op het terras vd Oude Haven. Ruime keuze op de menukaart, vlees, vis, tapas, vegetarisch en kaasfondue. Verwacht geen culinaire hoogstand, maar ik vind het eten er altijd lekker |
MBijl 31 juli 2011 | |
We hebben hier afgelopen week gegeten met een gezelschap. Menukaart is divers en het eten was heerlijk. Popocatepetl heeft een lekker groot terras aan de Oude Haven, dus met mooi weer zit je hier heerlijk. |
CrystalMarga 24 juli 2011 | |
Leuke mexicaanse uitstraling, prachtlocatie aan de haven, gastvrij vriendelijk personeel, eten was heerlijk, royale porties.
MCWA 23 juli 2011 | |
Gisteren hier met een klein groepje gegeten. Ik kom hier vaker, misschien 2 of 3 x per jaar en het stelt nooit teleur. Je krijgt hier lekker eten voor een redelijke prijs. De bediening vind ik erg vriendelijk. Prima plekje dus, met leuk met uitzicht op de Oude Haven. |
Geef zelf je mening over Popocatepetl