| Keuken | Italiaans & Pizzeria |
| Openingstijden | 16.30-22.30, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
kaatje79 18 maart 2012 | |
We dachten: een 8,5, daar gaan we voor op pad. Maar deze tent is niet de moeite waard om voor om te rijden. Wel lekkere salades, maar de pizza's missen net wat Italiaanse kruiden. |
olafsimonse 14 maart 2012 | |
Zeer goede pizza's. Leuk ingericht. Beetje druk (op zaterdag). Vriendelijk en kordaat personeel. Goede prijs-kwaliteit-verhouding |
mrudolf 28 januari 2012 | |
Hier eer je bij een Italiaan die van z'n vak houd. Overstijgt de gemiddelde Italiaan verre door verse gerechten en creativiteit. Erg ekker gegeten bij dit restaurant. Visgerecht van de chef was uitzonderlijk voor die prijs. Tafelgenoot nam de pasta van de chef, een verassingsmenu waar hij zijn vingers bij aflikte. |
iJaap 20 november 2011 | |
Italiaan die royaal boven de middelmaat uitstijgt. Eten was bijzonder goed, alleen verse ingredienten. Bediening is prima, ambiance gezellig maar niet bijzonder. Wel mooie locatie in binnenstad. Wij aten hoofdgerecht en dessert met vijf voor 105 euro. Citroen dessert is aanrader! |
pschoehuijs 29 maart 2011 | |
Heerlijk verse pizza's gegeten. Eentje was zelf samengesteld en kwam met een berg aan ingredienten, erg goed - zeker voor die prijs. Een aanrader! |
Geef zelf je mening over Restaurante Pizzeria Pompei