Fred over zichzelf

Voor wie geïnteresseerd is in mooie wijnen heeft Fred nu ook een online wijnwinkel. Voor meer informatie kunt u kijken op www.wijnfred.nl

1 2 3 4 ... 22 ouder »

Erasmus Erasmus 25 mei 2012

Heerlijk geluncht, bijzondere combinaties, fijne ongedwongen bediening, hoewel sommigen wat mompelden. In een woord top!

Dennis P Dennis P 4 mei 2012

Slechts 1 amuse bij de lunch. Voorgerecht, steak tartaar erg lekker! Duif als hoofd gerecht was goed, niet spectaculair. Het dessert met aardbeien kan simpelweg niet voor een 1 sterren zaak, te simpel. Ik had overall het idee dat er vrij safe gekookt werd, geen wow factor. Het was allemaal goed, maar gezien de entourage van de zaak had ik meer verwacht.

davidbernard69 davidbernard69 3 april 2012

Mooie gerechten in het zes-gangen Alliance menu: coquilles & eendenlever, langoustine & aardappel, tarbot & morielle, langzaam gegaarde duivenborst, mooie kazen en een 'tompoes' met aardbei. Vergezeld van een mooi wijnarrangement. De bediening is op gepaste wijze ongedwongen, typisch Rotterdams. Mooie entourage; absolute aanrader!

Ewamarta Ewamarta 10 maart 2012

Echt genieten ! Bijzondere gerechten.Alles perfect bereid, behalve eendenborst. De huid moet krokant zijn, was zacht. Maar we komen zeker terug !

Stampertje11 Stampertje11 11 februari 2012

In een woord geweldig! Amuses, menu, wijn, ambiance, bediening echt een michelinster waardig. We gaan absoluut vaker ( ik wil vanavond weer !).

Smulpapend Smulpapend 9 februari 2012

Het eten en de wijnen waren echt fantastisch. Bediening mwah, allemaal stagiares?? Er werd slecht geluisterd. Aan het einde van de avond reken je toch €300,- af met z'n tweeen.

flow flow 18 januari 2012

Bij Fred kun je heerlijk eten in een fijne ambiance. Uiteraard betaal je daar ook voor. Reken op zo'n €100 pp incl. alles (3-gangen, water, wijn etc.).

Test manager Test manager 28 december 2011

Soms vraag je je af waarom een restaurant een ster krijgt. Dit geldt nl zeker voor Fred. Het leek erop dat deze avond de leiding geheel ontbrak. De bediening was zelfs aan de zeer matige kant, lang moeten wachten om überhaupt iets te drinken te krijgen, vervolgens moesten we zelf de glazen bijschenken. De amuse was weinig creatief, het voorgerecht zeer goed en het hoofd gerecht weer zeer matig. De wijnen werden slecht uitgeschonken en de drap kwam mee in het glas. Al met al een grote teleurstelling.

M-D-S M-D-S 7 december 2011

Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer in een prachtig ingerichte locatie.

mupperd mupperd 4 december 2011

voor de 2e keer daar gedineerd.Eten was perfect.De bediening viel echter tegen,erg rommelig en niet goed afgestemd tussen personeel.Zo moesten wij meerdere malen vragen om bijschenken van wijn en water.Echt een punt van aandacht!

1 2 3 4 ... 22 ouder »

Geef zelf je mening over Fred