KeukenFrans
Openingstijdenma-vr vanaf 11.00, zat-zo vanaf 17.00uur

MBSL MBSL 14 januari 2012

Waarschijnlijk populair restaurant in Apeldoorn gezien het feit dat het op een tafeltje voor 2 na, helemaal volzat.

Wij sliepen in het naastgelegen hotel De Keizerskroon van Bilderberg. Zagen dat dit restaurant ernaast lag en een na een blik op de kaart besloten hier te gaan eten.

Aangenaam verrast door kwaliteit van het gebodene en de redelijke prijzen. Partner at geheel vegetarisch en dit was gewoon goed. Als voorbeeld de gefrituurde champignons in bierbeslag met drie sausjes. Zag er niet heel culinair uit maar wel erg lekker.

Andere voorgerecht was hertengoulash in bladerdeeg: klinkt misschien wat zwaar maar zag er fijntjes en mooi uit op het bord en smaakte ook heerlijk.

Hoofd- en nagerecht waren ook heel goed. Bij het menu staat een wijnadvies bij ieder gerecht. Hier gebruik van gemaakt en dit bleek goed uit te pakken.

Al met al een aanrader.

Hardenbol Hardenbol 26 december 2011

Mooie ambiance en uitstekende, attente bediening. Wij hebben er op eerste kerstdag gegeten. Gevarieerd menu, prima eten. Smaakvol en warm opgediend. Kortom niets mis mee.

Pintutola1959 Pintutola1959 12 augustus 2011

Goede bediening, 4gangen gegeten, allen meer dan uitstekend, we waren met 6personen en allen hebben genoten. Een aanrader het tussengerecht van scholfilet, gewoon een smaakexplosie. Silke! Dit is voor herhaling vatbaar, we komen gauw terug
Fam. Hagend

ubersmulpaap ubersmulpaap 10 augustus 2011

Fantasieloze gerechten, begeleid met sla dressing uit een potje en een bergje croutons. Wij hebben hier het menu gegeten voorgerecht bestond uit een paar plakjes steenkoude fricandeau met kerriekoolsalade dit zou ik mijn gasten thuis niet eens aan willen doen. Tussengerecht was courgettesoep door de grote hoeveelheid room, kaas en gerookte ham was dit gerecht zeer machtig en de smaak van de courgette was niet te herkennen. Het hoofdgerecht bestond uit koosvis op een bedje van wortel zonder smaak. Wij vinden dit restaurant echt te duur voor deze kwaliteit en raden het zeker niet aan. Aan de bediening lag het niet keurig en bereid om de teleurstelling te compenseren (waar we overigens geen gebruik van hebben gemaakt. Voor ons geen tweede keer meer.

abmbader abmbader 2 juni 2011

Enkele weken geleden heb ik hier een vegetarisch hoofdgerecht gegeten. Tot mijn verbazing kreeg ik 4 kleine garnituurtjes opgediend; een lepel risotto, een lepel smakeloze aardappelpuree, een lepel tagliatelle, 1 worteltje en 2 asperges. Mijn tafelgenoot had een visgerecht en op zijn bord lagen ook mijn garnituurtjes, dezelfde porties maar daarbij uiteraard nog vis. Toen ik na afloop zei dat ik het vegetarisch gerecht vond tegenvallen en vond dat het alleen bijgerechten waren, werd gezegd dat kok Joyce dit nu eenmaal zo doet. Zeker geen goede prijs/kwaliteitsverhouding. Bovendien moesten we steeds veel moeite doen om de aandacht van de ober te krijgen en we moesten zeker een uur wachten op ons eten. De inrichting en de lokatie zijn mooi, maar ja, het gaat toch vooral om de kwaliteit van het eten. Mij zie je hier niet meer.

Geef zelf je mening over De Heerlijckheyt Het Loo