ActiviteitenCatering
KeukenFrans
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

11 april 2013

Waarom het eten net geen 8 krijgt? Hoewel alles zeer goed van smaak is en goed gebalanceerd is, is de wauw faktor niet aanwezig. Begrijp me niet verkeerd, je kan hier echt goed eten, maar als je hier binnenstapt verwacht je toch iets betere kwaliteit. De tapas als lunch was een feestje. Lekker, divers, mooi opgemaakt, leuk en verassend. Mijn complimenten. Toch mis ik dat ene beetje extra. Als je in de buurt bent, toch maar even langs gaan.

Gegeten op: 8 april 2013.
Niels_recenseert
Niels_recen...
Expertproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

27 maart 2013

Lekker gegeten, de pijzen zijn wat hoor voor het gebodene. De service is goed en vakbekwaam. Lekkere smaken en mooie opmaak op de borden!

Gegeten op: 27 september 2012.
J-D
J-D
Meesterproever

22 maart 2013

Opzich een leuk en gezellig restaurant.
Wij moeten wel zeggen dat dit onze tweede keer was en dat de eerste keer beter bevallen was.
Het eten smaakt opzich goed, maar bood de laatste keer niet veel extra's. Bediening doet haar best, paar kleine verbeter puntjes.
Een klein nadeel is de kleine parkeerplaats. Beetje zoeken naar een goed plekje...

Gegeten op: 1 februari 2013.
Stegerman
Stegerman
Expertproever

18 januari 2013

Bij toeval in De Heerlijckheyt terechtgekomen voor de lunch. De Tapas zijn een mooie verrassing en lijken in de verste verte niet op de vaak vettige hapjes die je soms tegenkomt. Nee dit waren smaaksensaties van ingrediënten die niets met Spanje te maken hebben. Erg lekker. Kom zeker nog eens terug om te proeven wat de à la Carte gerechten van de chef inhouden.

Gegeten op: 18 januari 2013.
Megustacomer
Megustacome...
Proever in spe

14 januari 2013

Echt heerlijk gegeten, heerlijke biefstuk en de gerechten waren goed op smaak. Vriendelijke service met kennis van eten en drinken. Prachtige lokatie zeker voor een zakelijk gesprek als een avondje uit met je partner

Haasje1950
Haasje1950
Meesterproever

Alle 32 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over De Heerlijckheyt Het Loo

Schrijf hieronder je recensie over De Heerlijckheyt Het Loo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.