Gisteravond hier met z'n 4-en een vegetarische rijsttafel gegeten voor slechts 12.50 euro per persoon inclusief koffie of thee. Heel goede prijskwaliteit verhouding. Prima eten met zeer vriendelijke en vlotte bediening. Ook goede afhaalmogelijkheden.
Ik heb al diverse keren in de afgelopen jaren (zéker 15 jaar schat ik) hier gegeten en ik heb de sfeer altijd als zeer prettig ervaren. Heel correcte bediening, zowel in het restaurant als bij de afhaalkant. Het eten vind ik prima, daarom kom ik er ook steeds terug. Zo ook vanavond, ik heb de dagschotel gekocht (7 euro) en daar heb ik thuis van gesmuld (en overgehouden zelfs nog, terwijl ik een goede eter ben, zéker als ik iets lekker vind).
Alles ziet er keurig uit in de vitrines aan de afhaalkant, je wordt snel geholpen (en efficiënt) en het eten bleef zéker 15 minuten goed warm en het was allemaal keurig verpakt). Gewoon gaan!
We gaan er vaak eten..gado gado schotel is echt heel erg goed voor maar 9 euro..
Wel heel jammer blijft dat de afzuiging zo slecht is dat je dr eigenlijk alleen in je oude kleren naar toe kan..De etensgeur zit nog dagen in je jas als je dr gegeten hebt..