jeanfernoy 9 mei 2012 | |
De pintxos zien er hier prachtig uit. En ze zijn ook even lekker. De bediening is snel professioneel en zeer attent. Ik vind wel alles een beetje aan de dure kant... Maar toch, bij elkaar erg leuke plek om een avond door te brengen. |
Royal70 21 april 2012 | |
20 april hier gegeten. decor van het restaurant is leuk, trendy. Het eten daar en tegen viel tegen. De tapsa zijn mooi uitgestald op de bar en smaakten ook goed (of je 5 euro voor een plakje stokbroodmetbeleg wil betalen moet ieder voor zich weten). Bediening heeft geen benul van de regionale keuken die men pretendeerd te serveren. Pata Negra kwam direct uit de vacuum verpakking op tafel en miste de vol vette smaak. Voorgerechten en hoofdgerechten zijn niet aansprekend. Presentatie van alles is bovengemiddeld maar het restaurant / de keuken mist authenticiteit. |
kenner146 19 april 2012 | |
Hele lekker pintxos (soort tappas). Bijzondere gerechten. Lekker wijn voor zeer redelijke prijs. Leuk sfeertje. Vriendelijke bediening. |
Bas1Amsterdam 2 april 2012 | |
Tapas?? not really everything is on bread and most of it is fried. this seems to be another restaurant thats as had to dutch style there menu out so it would work. i got told that there where 30-40 items to choices from when i asked on the phone ,once sitting down i realized there where about 20 items and most with a fatty spread some fried item on top and a toasted piece of bread. thats not tapas and it being owned by spanish people im very surprised. not that much money at all but just not worth a second visit. 1 loft of bread and some general toppings you can do it for yourself from the super market. |
RoosProeft 26 maart 2012 | |
"Pinchar", even een tapa op een spiesje nemen met een glas wijn, om daarna weer verder te gaan, is een goed gebruik in Cataloniƫ. Jammer dat dit hier niet kan in het weekend: gereserveerd.... en dat in een overduidelijk halfvolle tent om 18.00 uur. Wat een koude douche na citytrip Barcelona! |
Rob1 7 maart 2012 | |
Tijdens mijn bezoek was er alleen maar sprake van buitengewoon
nana 4 maart 2012 | |
Wij wilde op zondagavond pintxos eten, hadden gerserveerd.
DeSteef 17 februari 2012 | |
Decor is prachtig, eten ziet er super uit en smaakt ontzettend goed... maar die bediening... Na afloop van onze maaltijd wilde er een 3e persoon aanschuiven. Wij gaven aan naar een wat grotere tafel te verhuizen en kregen meteen een opmerking "dan is het wel de bedoeling dat jullie nog wat drinken bestellen". Alsof we dat niet van plan waren, maar goed... enigszins verbouwereerd verhuisde wij naar de andere tafel. Even later komt haar collega de kaart overhandigen "ik begreep van mijn collega dat jullie nog wat wilde drinken..." In onze ogen arrogantie ten top en voor ons de druppel om maar direct door te verhuizen naar een gezellige kroeg. |
FoodLuc 1 februari 2012 | |
Wat een leuk Spaans restaurant in de Jordaan! Leuke inrichting, vooral aan de hoge grote tafel bij de keuken. Mooie tapa's om mee te starten en vervolgens prima Spaanse voor- en hoofdgerechten. Wijn ook top evenals de bediening en moderne gezellige inrichting. |
Jessie82 9 januari 2012 | |
Leuke inrichting, goede bediening en heerlijk gegeten. Dit is echt een aanrader! Vraag de bediening om een bord met pinchos samen te stellen en je wordt echt verrast door de smaakexplosies. |
Geef zelf je mening over La Oliva Pintxos y Vinos