RotterdamErik 13 mei 2012 | |
12 mei hier gegeten en het flinstering 5 gangen menu met bijpassend wijnarrangement gekozen. Wij zaten naast een luidruchtig vrijgezellenfeestje en wij mochten gelukkig ergens anders zitten, nadat we dit gevraagd hadden. Het eten was heerlijk. De wijnen waren een goede combinatie. De uitleg en beschrijving van de wijnen was soms wel wat wonderlijk, maar mogelijk was de degene die dit vertelde nog wat onervaren hierin. We mochten gelukkig het dessert veranderen in kaas en dat bleek een goede keuze met een heerlijke dessertwijn erbij. Kortom een geslaagde avond in een uitstekend restaurant. |
RSenMV 2 mei 2012 | |
Op 1 april hier gegeten. ....En nog nooit zo goed gegeten. Goede sfeer en bediening, maar het eten spande de kroon; een dikke 10 !! |
Fleur70 29 april 2012 | |
Dit restaurant was een heerlijke verrassing. Ze leggen je als klant ouderwets in de watten met een heerlijke amuse, warm brood en fraai geserveerde lekkernijen bij de koffie. Het personeel is ervaren en vriendelijk. En mijn salade was heerlijk en zag er prachtig uit. Wel prijzig, maar daar krijg je wel wat voor terug. |
bieken01 20 april 2012 | |
Heel vriendelijke ontvangst, lekkere wijn, amuse en heerlijk driegangenn menu. Elk gerecht een feestje op het bord en zeer smaakvol. Echt toppertje! |
wendy4 13 april 2012 | |
Zojuist gegeten, werkelijk voortreffelijk. Bij navraag konden we gewoon met twee gasten het verrassingsmenu bestellen, 1 a la carte en 1 het Grote Markt menu, ondanks dat de menu's eigenlijk per tafel geserveerd worden.
blinden113 10 april 2012 | |
Prima gedineerd. Goede sfeer en uitstekende keuken. De kok heeft zich uitgesloofd om een aangepast menu samen te stellen voor 1 van onze tafelgenoten met allergieproblemen. Niets dan lof!!! |
eric-janbroeken 3 april 2012 | |
Zaterdag 31 maart bij Flinstering gegeten. Alles was prima op elkaar afgestemd. Het eten, de wijnen en ook het tempo en de bediening. Top! |
bart17 11 maart 2012 | |
Als Amsterdammer toch gewend om in goede restaurants te eten. Maar o, o, o, wat gebeuren hier mooie dingen in Breda...!!! Echt een toptent. Heel erg goed gegeten. Smaken goed in balans, producten echt goed en alles met liefde bereid. Afgemaakt door uiterst vriendelijke bediening. De volgende ochtend dol enthousiast terug voor de zondagbrunch: Egg Florentine. Ook weer top, met een heel goede Hollandaise... Fijne tent, Flinstering. Gaat dat proeven. |
M-reinshagen 6 maart 2012 | |
Ik heb samen met 2 vriendinnen gegeten bij flinstering, de sfeer was er knus en warm en het eten gewoon weg top! Het was niet erg druk en we kregen lekker veel aandacht van de bediening wat we natuurlijk helemaal niet erg vonden! Dus jullie zien ons zeker terug! |
ARoovers 12 februari 2012 | |
Samen met een vriendin hier geluncht: ceasarsalade en salade nicoise. Heerlijk, alles vers,prima gebakken tonijn. Grote porties voor een goede prijs. Zeer vriendelijke bediening en alles prima in orde. We komen zeker terug. |
Geef zelf je mening over Flinstering