Flinstering doet mee!
Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?
Bekijk de deelnemersBelangrijkste kenmerken
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Helaas, het sprookje lijkt over. Finesse en verrassing hebben plaats gemaakt voor middelmaat. Een eerste signaal waseen onverzorgde GT als aperitief zonder citroentje en een half ijsklontje.
De amuse van ham was lekker maar niet voor mijn vleesloze disgenote. Dit opgemerkt bij het uithalen kon niet voorkomen dat haar vis vervolgens vol chorizo zat, wat het gerecht met ook het zoute zeekraal een eenzijdig te zoute smaak gaf.
De wilde zalm bleek op dus de kok verving deze zonder overleg door tonijn. De smaakcombi met de frisse moes en het krokante loempiaatje veel daardoor stuk. Het was te veel verwacht om de vlakke wijn ondanks de fruitige belofte op de om mijn smakeloze carpaccio te versterken. Dan maar verse peper.
De bediening lijkt deze donderdagavond weinig ervaren noch bevlogen en heeft voornamelijk aandacht voor het uitgebreid poleren van bestek achter de bar met bijpassende geluid wat in een restaurant alleen overdag te horen mag zijn. Dan maar een kleine wandeling naar de koeler om de glaasjes zelf bij te schenken.
Bij het vertrek bleef onze afscheidsgroet onopgemerkt, wanneer de kas werd opgemaakt met de rug naar de zaak. "Tot de volgende keer" zullen wij voortaan ergens anders uitspreken.
Als dit de nieuwe maatstaf is bij Flinstering kan gevreesd worden voor een aanstaand nieuw horeca debacle in het al vrij mager bedeelde Breda voor het hogere middensegment. Misschien is het proces van aftakeling al even gaande want reservering bleek niet nodig in de maar half gevulde zaak op de koopavond.
Wie weet komt Herman den Blijker nog eens aan voor hulp.
Superleuk tentje.
Ik heb hier geluncht, maar als het diner zoals de lunch is, zal je een fijne avond hebben. De bediening is meer dan vriendelijk en de prijs uitstekend. Meer dan voldaan naar buiten gerold...
Afgelopen weekend genoten van een avond bij Flintering. Heerlijk gesmuld van het 'Grote Markt-menu': na verrast te zijn met een amuse hebben we gesmuld van de sushi vooraf, de raviolo van eend tussendoor de vis met risotto als hoofd en chocladetiramisu als nagerecht. Enige wat jammer was is dat er tussen elke gang ruim 45 minuten zat, maar desalniettemin genoten! Een ware smaaksensatie!
Onbeperkt kreeft eten voor €39.50! Klinkt goed. Kreeft is lekker maar niet goedkoop, dus .Ontvangst in de Flinstering was hartelijke. Nadat we naar onze plaats waren begeleid werd ons meteen gevraagd wat we wilden drinken en het bestelde werd ook snel uitgeserveerd. 3 personen het kreeftenfestival, 1 persoon nam een salade en ossehaas. Je zou enige terughoudendheid met het uitserveren van de kreeft verwachten maar niets was minder waar. De keuzemogelijkheid voor de kreeft was echter beperkt. Naturel en à la Americain. Ik had iets meer fantasie verwacht! De balsamicodressing bij de salade verdient ook genoemd te worden. Heerlijk! Verder was het eten voortreffelijk en de bediening geweldig. Jammer van de keuzemogelijkheden van de kreeft.
Gegeten op: 27 februari 2013.
3 gangen lunch menu gebruikt bij Flinstering. Om met de deur in huis te vallen. Uitstekende prijskwaliteit verhouding. De starter een prima gerookte runderlende.Gelukkig geen handje kaas schaafsel maar origineel een 2-tal kletskop van -vermoedelijk- Parmezaanse kaas. Aangenaam brood met zonnepit en boter om het geheel te completeren.Hoofdgerecht een royale halve zeebaars met een coquille, mosselen en een smaakvolle risotto een royale portie. Niets op aan te merken.Als nagerecht voor "de andere zijde"een lekkere frisse combinatie van peer. Voor mijzelf op verzoek gewijzigd in een kaas plankje. Kan over dit kaasplankje alleen maar positief zijn en.. geen extra toeslag. Op basis van de beschreven kwaliteit kan je voor Euro 32,50 per menu alleen maar positief zijn. Dat de koffie met wat lekkere afsluiters dik in orde was hoeft geen verder betoog. Over de wijnen geen oordeel. In verband met aansluitende activiteiten geen wijn gebruikt.
"Zwarte brigade"heel prettig en service gevoelig. Conclusie een perfecte lunch.
Schrijf zelf een recensie over Flinstering
Schrijf hieronder je recensie over Flinstering. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 12:00 - 17:00 |