| Keuken | Japans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Ben-Marijke 9 mei 2012 | |
Inderdaad een van de betere wokrestaurants. Omdat het hier in de weekends en met feestdagen erg druk is, wat dan toch wat kwaliteit kost, komen wij hier alleen door de week. In vergelijking met andere wokrestaurants is het aanbod van de gerechten zeer ruim. Goed en lekker eten voor een leuke prijs. |
peter van der graaf 6 april 2012 | |
we kwamen binnen en zeiden hebben gereserveerd en zei de ober voor maar 2 personen?weinig.dacht al we gaan maar weg.....gooide hij de jassen op de balie en wees letterlijk die tafel meneer.toen was het moet u drinken nee zei ik ik moet niet wil wel....kreeg glas op zijn kop op tafel en flesje ernaast.zei duurt wel 10 min. voor alles klaar is.zei ook niet kan gaan halen.toen we soep gingen halen liep er een kind tegen mij aan van de eigenaar.geluk dat ie niet viel.rende door de zaak.eten was goed.met weg gaan legde de ober de jassen weer op de balie en zei tot ziens.jammer van de ober verder personeel vriendelijk .voor ons denk de 1e en laatste keer hier.jammer.kwa prijs niet duur en kwa eten.denk andere ober en meer klanten.....jammer van zo'n toko. |
marco2 7 februari 2012 | |
Prima eten en er is genoeg. Enige mindere vond ik bij het wokken dat de pan wel telkens werd afgespoeld maar de grote lepel waarmee gewokt werd en de sausjes gepakt werden en je eten opgeschept niet. Ow ja de rond rennende kinderen terwijl je met je bord eten loopt, irritant, maar dat is overal in dit soort familierestaurants en ligt meer aan de opvoedkunde van de ouders. |
smaart81 21 september 2011 | |
Een van de betere wokrestaurants, jammer van de buurt waar ze zitten. |
rotjong80 28 augustus 2011 | |
Goedkoop en veel eten, niet meer niet minder |
Geef zelf je mening over Wok van Baldakijn