Anoeska 2 maart 2012 | |
Een tijd geleden via groupon kennisgemaakt met dit restaurant. Sindsdien zeker al 4 maal terug gekomen. Een traditionele Turk. Goed eten. Bijzonder vriendelijke bediening. Verwacht niet dat je binnen een uur weer buiten staat. Niet opdringerig. Eenvoudige traditionele inrichting. Voor 50 euro met zijn tweeën gegeten, lekker voedsel en gezellig. Een aanrader!!! |
rockbitch 21 januari 2012 | |
Madeline 6 oktober 2011 | |
Afgelopen weekend met een groupon bon heerlijk gegeten bij dit restaurant. Bediening was zeer vriendelijk, leuk sfeer, was lekker druk ook, maar wij hebben zeker niet lang moeten wachten op ons eten. De ober haastte zich behoorlijk, dat zal dan ook wel de reden zijn dat hij met kop en schotel over ons heen 'vloog'. Een vliegende maar wel enorm aardige ober die ons aan het lachen bracht. Excuses dat we ons niet in konden houden en u uit hebben gelachen. Tot de volgend keer!! |
anneke_horst 25 augustus 2011 | |
Met een Grouponbon zouden we a la carte kunnen eten. We kregen een aparte kaart met alleen de goedkoopste gerechten.
casper74 31 juli 2011 | |
Bij Ömur gegeten via Groupon. Jammer dat je dan een andere menukaart krijgt met een beperkte keuzen (o.a. slechts 4 hoofdgerechten). Hoewel de bediening hard heen en weer loopt zit je lang met de vuile borden voor je neus. Het eten is 'aardig' maar niet bijzonder. |
Mrs 24 juli 2011 | |
Eten is lekker en de bediening doet erg zyn best. We hebben er een leuke avond gehad! |
jackietreehorn 6 juli 2011 | |
Toen wij afgelopen zaterdag hier kwamen, was het hele restaurant leeg en de kok en het hele personeel zaten buiten koffie te drinken. Dat was al een slecht signaal, maar wij hebben het risico genomen. Ik heb lamsvlees met rijst besteld. Ik heb 4 kleine lamsstukjes gekregen met de slechtste rijst die ik ooit gegeten heb in een Turks restaurant. De patat, het brood en de bijbehorende salade waren ook oud. Dit allemaal voor 15 euro. Ik zou liever naar een snackbar gaan dan hier te eten. Er zijn veel betere Turkse restaurants in Rotterdam. Afrader dus. |
Proever48545 3 juli 2011 | |
via een group on aanbieding hier gegeten.
Bonapetite 6 mei 2011 | |
Vorige week met mn vriend gegeten bij Omur. Ben zelf vegetarisch dus vond het even moeilijk kiezen, maar de kok had speciaal gerechten gemaakt die allemaal goed smaakten. Voorgerecht allerlei hapjes (aanrader), hoofdgerecht groenten met friet waar Bram Ladage nog van kan leren heel vers waren ze. Mn vriend had verschillende vleessoorten en de baklava als toetje met ijs was ook lekker. Maar: hoofdgerecht en voorgerecht zijn aanraders. Bediening heel gezellig en er was een buikdanseres, leuke sfeer dus. Zeker een tip om te gaan eten. |
Natalja 13 maart 2011 | |
Via Groupon bij dit restaurant terecht gekomen. We wisten niet wat we moesten verwachten, maar zijn niet teleurgesteld!
Geef zelf je mening over Ömur