O'Pazzo Pizzeria over zichzelf

In de binnenstad van Rotterdam, op de hoek van de Mariniersweg met de Hoogstraat, bevindt zich een bijzonder Italiaans restaurant: O’Pazzo, hetgeen zoveel betekent als ‘gek’. In deze groots opgezette ‘Italiaan’ waant u zich te gast in een vooraanstaand restaurant in Napels, waar de Italiaanse keuken tot in de finesses wordt geeerd en gecreeerd.

1 2 3 4 ... 21 ouder »

Dr-D Dr-D 24 mei 2012

Het eten bij deze pizzeria is weliswaar heerlijk, perfecte pizza's. Echter de bediening laat zeer veel te wensen over... Zeer langzaam, niet service verlenend en vergeet complete bestellingen. Dit geldt voor meerdere mensen in de bediening. Waardeloos wat mij betreft, helemaal omdat het niet druk was em ze m.i. met voldoende personeel waren.

peter48 peter48 8 april 2012

Ik kom geregeld in Italie en ben een liefhebber van pizza's en vooral echte koffie. Vanwege die koffie-tip hier deze avond geweest om hun (indonesische) barista te testen:) Alsof je in Roma zit. Buon caffè! Fantastico! e lei è bello;)

ps pizza was ook goed en prima bediening

Dirk16 Dirk16 4 april 2012

De lekkerste pizza's uit Rotterdam eet je hier! Bediening is vriendelijk en de sfeer goed. Voor een schappelijke prijs eet je hier echt Italiaans!

RichardN RichardN 22 maart 2012

Ik heb hier afgelopen dinsdag geluncht. Het restaurant ziet er echt super gezellig en leuk uit! Dit alleen is voor mij al een reden om nog een keer terug te komen. De pizza daarna maakte het helemaal af. Een van de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. Je kan in dit restaurant ook Italiaans Diner. De gerechten op de kaart zagen er fantastisch uit. Dat ga ik zeker ook een keer uit proberen.

Sjaak12 Sjaak12 9 maart 2012

Heerlijke pizza's en ook een zeer leuk / mooi interieur
Zeker voor kinderen is het een hele mooie oven in de vorm van een octopus en dan de toilet kelder is ook een belevenis

Kanttekening:
let op dat je niet vergeten wordt als het druk is want dan komt het vaker voor dat je bestelling zoek raakt en er te weinig personeel is

Matt_Preston Matt_Preston 17 januari 2012

Prima pizza's bij O'Pazzo.
Voldoende keus in wijnen per glas en tegen een nette prijs.
Bediening is goed en de aankleding van de zaak .... even lekker uit in Italië.
Aanrader!

romero romero 2 januari 2012

hele goede keuze (lekkere pizza's) maar zeker als je de avond afsluit met een kopje koffie gemaakt door dat kleine thaise of indonesische vrouwtje! ongeevenaard!

ceamc ceamc 30 december 2011

superslechte bediening en geen leuke sfeer

osckar osckar 5 december 2011

geen pizza gegeten maar het dinnermenu, na de amuse hadden we al beter moeten weten maar toch de rit uitgezeten, risotto met muffe parelhoen en het vlees van het dagmenu van slechte kwaliteit, jammer dus even niet meer.

ceamc ceamc 30 oktober 2011

de pizza's waren wel oke ondanks ze waren uitgeschoten met de kaas dus we gingen nog een keer terug met een verjaardag toen hebben we een uur zitten wachten en zijn we maar weg gegaan het decor is wel mooi dus als de bediening beter wordt kan de zaak nog veel beter worden

1 2 3 4 ... 21 ouder »

Geef zelf je mening over O'Pazzo Pizzeria