Dr-D 24 mei 2012 | |
Het eten bij deze pizzeria is weliswaar heerlijk, perfecte pizza's. Echter de bediening laat zeer veel te wensen over... Zeer langzaam, niet service verlenend en vergeet complete bestellingen. Dit geldt voor meerdere mensen in de bediening. Waardeloos wat mij betreft, helemaal omdat het niet druk was em ze m.i. met voldoende personeel waren. |
peter48 8 april 2012 | |
Ik kom geregeld in Italie en ben een liefhebber van pizza's en vooral echte koffie. Vanwege die koffie-tip hier deze avond geweest om hun (indonesische) barista te testen:) Alsof je in Roma zit. Buon caffè! Fantastico! e lei è bello;)
Dirk16 4 april 2012 | |
De lekkerste pizza's uit Rotterdam eet je hier! Bediening is vriendelijk en de sfeer goed. Voor een schappelijke prijs eet je hier echt Italiaans!
RichardN 22 maart 2012 | |
Ik heb hier afgelopen dinsdag geluncht. Het restaurant ziet er echt super gezellig en leuk uit! Dit alleen is voor mij al een reden om nog een keer terug te komen. De pizza daarna maakte het helemaal af. Een van de lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb. Je kan in dit restaurant ook Italiaans Diner. De gerechten op de kaart zagen er fantastisch uit. Dat ga ik zeker ook een keer uit proberen.
Sjaak12 9 maart 2012 | |
Heerlijke pizza's en ook een zeer leuk / mooi interieur
Matt_Preston 17 januari 2012 | |
Prima pizza's bij O'Pazzo.
romero 2 januari 2012 | |
hele goede keuze (lekkere pizza's) maar zeker als je de avond afsluit met een kopje koffie gemaakt door dat kleine thaise of indonesische vrouwtje! ongeevenaard! |
ceamc 30 december 2011 | |
superslechte bediening en geen leuke sfeer |
osckar 5 december 2011 | |
geen pizza gegeten maar het dinnermenu, na de amuse hadden we al beter moeten weten maar toch de rit uitgezeten, risotto met muffe parelhoen en het vlees van het dagmenu van slechte kwaliteit, jammer dus even niet meer. |
ceamc 30 oktober 2011 | |
de pizza's waren wel oke ondanks ze waren uitgeschoten met de kaas dus we gingen nog een keer terug met een verjaardag toen hebben we een uur zitten wachten en zijn we maar weg gegaan het decor is wel mooi dus als de bediening beter wordt kan de zaak nog veel beter worden |
Geef zelf je mening over O'Pazzo Pizzeria