| Keuken | Italiaans & Pizzeria | |
| Huiswijn per fles | €18.50 | |
| Huiswijn per glas | €3.70 | |
| Openingstijden |
| |
Een van de beste pizzeria's die Rotterdam rijk is! De opvallende oven heeft een prominente plek zo in het midden van de zaak; een lust voor het oog en de bron van meeste verrukkelijke pizza's. Deze kwaliteit levert wel behoorlijke drukte op, wat het moeilijk maakt om de service op peil te houden. Op de kaart vind je trouwens ook andere gerechten die het proberen waard zijn. De entourage en gregoriaanse muziek maken een bezoekje aan het toilet voor de één een feestje en voor de andere een verschrikking.
Matt_Preston 17 januari 2012 | |
Prima pizza's bij O'Pazzo.
romero 2 januari 2012 | |
hele goede keuze (lekkere pizza's) maar zeker als je de avond afsluit met een kopje koffie gemaakt door dat kleine thaise of indonesische vrouwtje! ongeevenaard! |
ceamc 30 december 2011 | |
superslechte bediening en geen leuke sfeer |
osckar 5 december 2011 | |
geen pizza gegeten maar het dinnermenu, na de amuse hadden we al beter moeten weten maar toch de rit uitgezeten, risotto met muffe parelhoen en het vlees van het dagmenu van slechte kwaliteit, jammer dus even niet meer. |
ceamc 30 oktober 2011 | |
de pizza's waren wel oke ondanks ze waren uitgeschoten met de kaas dus we gingen nog een keer terug met een verjaardag toen hebben we een uur zitten wachten en zijn we maar weg gegaan het decor is wel mooi dus als de bediening beter wordt kan de zaak nog veel beter worden |
Geef zelf je mening over O'Pazzo Pizzeria
| Vrijdag | van 12:30 tot 23:30 | |
| Zaterdag | van 13:00 tot 23:30 | |
| Zondag | van 13:00 tot 23:30 | |
Opmerkingen
Aangepaste menukaart tijdens/ tussen feestdagen