Uitstekend restaurant, eerlijke en natuurlijke voeding, uitgesproken vriendelijke bediening, zeer geraffineerde smaken en gerechten. Zo zou elk restaurant zijn gasten moeten ontvangen. Excellent!
Uitstekend restaurant. Ik kon goed waarderen dat de eigenaresse de tijd nam uit te leggen welke gerechtjes op het menu stonden. Erg interessant menukaart. De uiteindelijke bestelde gangen smaakten op en top. Kortom, wij hebben een heerlijke avond gehad in dit prachtige restaurant.
Onze fantastische 40 jarige huwelijksdag afgesloten met een geweldig diner in de Landerije. Onze tafel extra feestelijk en prachtig opgedekt waarbij ook aan de kleinkinderen was gedacht. Het prachtige menu van de chef werd op deskundige en enthousiaste wijze uitgelegd, waarbij bijzondere smaken gecombineerd werden en het voor ons ook heel belangrijk is dat er biologische gekookt wordt. Ook belangrijk te vermelden is het zeer deskundige wijnadvies (de witte wijn was super top!). Kortom wij hebben genoten en mede door de persoonlijke aandacht van de eigenaren was de afsluiting van onze trouwdag een onvergetelijke ervaring. Wij bevelen iedereen de Landerije van harte aan.
Na dagje Efteling gegeten bij de Landereije. Wat een verademing voor ons 'westerlingen'. Perfecte bediening, enthousiaste verhalen over het eten en de wijn enzalig eten. De tournedos hebben we nergens beter gegeten en de varkenshaas was ook heerlijk. Een waar feestje in een leuk restaurant en dan heerlijk slapen in de Joremeinshoeve. In 1 woord geweldig. Jammer dat het zo ver weg is anders zouden we hier zeker vaker eten.