| Keuken | Eetcafé & Hollands |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Paul Bosch van Drakestein 17 mei 2009 | |
Ook gisteren weer perfect gegeten hier! Het vis-verrassingsmenu van E25: Garnalen/krab-loempia, bieslookcremesoep met zwaardvisspies, trio van gamba's, zalm en zonnevis: allemaal even heerlijk! Goede ZA huiswijn van E15. Perfecte bediening, aanwezig wanneer nodig zonder zich op te dringen. De Prins van het Pee-enrijk hieeft hier niet voor niets zijn residentie! Reserveren vooraf is terecht noodzakelijk. Mij zien ze hier vaker terug! |
Proever48105 4 december 2008 | |
Uitstekend eetcafe! Zeker 's zomers buiten op het terras in de zon met uitzicht op de indrukwekkende koepelkerk van de heilge Laurentius. His famous last words als martelaar: deze kant is gaar! Draai me om en eet me op! De Mixed grill van J&J smaakt dan ook uitstekend. Maaltijdsalades voor nog geen tientje, voorgerechten idem, mooi en met zorg opgemaakt, hoofdgerechten +- E15. Gulle toetjes. Uitstekende prijskwaliteitverhouding. Hier zien ze ons absoluut spontaan terug! Reserveren echter gewenst, want het zit er altijd stampvol. Het leven is goed in het Brabantse land! |
Geef zelf je mening over Eetcafé Janssen & Janssen