Reserveer nu
Restaurant En Garde over zichzelf

Onze keuken is Frans-Mediterraans georiƫnteerd met af en toe een knipoog naar Aziƫ. Met verse kwaliteits producten worden (h)eerlijke, herkenbare gerechten bereid. Met als specialiteit verse oesters en kreeft uit eigen homarium! Mede door onze passie voor wijn, streven wij ernaar, om bij ieder gerecht een passende wijn per glas te serveren. De ultieme wijn-spijscombinatie dus!

KeukenFrans, Internationaal, Mediterraan, Vis, Koffiebar, Aziatisch, Wijnbar & Tearoom
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Wat een goede chef en wat weet hij zijn gerechten mooi te presenteren! Ze werken hier dan ook met hoogstaande producten. Op de kaart vind je onder andere oesters, huisgemarineerde zalm, kaviaar, tournedos van ossenhaas en kreeft uit eigen homarium. Een lastige keuze, maar je kunt je ook laten verrassen door 'de ultieme smaaksensatie'. Dit is een menu van vijf verkleinde gerechten van de kaart. Ga voor een mooi halve-glazen-wijnarrangement erbij en je bent verzekerd van een een heerlijke avond.

BenTels BenTels 8 april 2012

En Garde is een leuk uitziend restaurantje op de hoek van de Markt van Boxtel. Qua uiterlijk past het gebouw bij Boxtel en ook bij zijn keuken -- een negentiende eeuws gebouwtje met een landelijke keuken.

De sfeer is rustig en beheerst, prima om uitgebreid te dineren en met vrienden of collegae te praten onder het genot van voedsel en een drankje.

Het voedsel past ook erg bij de indruk van het gebouw: prima, lekker eten, geweldig voor een leuke avond met vrienden. Niet zo geweldig dat het sterren zal verdienen, maar prima voor een fijne avond uit. Erg de moeite waard als je in de buurt bent.

janwillem44 janwillem44 19 december 2011

We hebben gedineerd met ons robijnen huwelijk. Kwalitatief uitstekend, de tijd tussen de gangen duurde erg lang. Sfeervolle omgeving, vriendelijke bediening. We zullen zeker terugkomen. Algemene indruk ligt tussen Goed en Uitstekend.

cmth cmth 13 juli 2011

beetje slow start. daarna toch wel aardig op dreef. proeverij-menu
met 1/2 wijn. helemaal goed. niets anders doen. tenzij extreem grote eters. terras aan marktplein. rookcafe intern. kleine tuin.
mosselen in wijn. zeldzaam lekker. omweg waard.

Bonno1973 Bonno1973 27 juni 2011

Gezellige sfeer en heerlijk gegeten

joke-jan joke-jan 25 juni 2011

Gastvrij, vlotte bediening, uitstekend menu en goed wijnarrangement.

Geef zelf je mening over Restaurant En Garde

MaandagGesloten