8.3
7.5
Op basis van 26 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 036 534 39 10

Kediri over zichzelf

De belangrijkste reden waarom onze gerechten als authentiek worden ervaren: Geen enkel gerecht smaakt bij ons hetzelfde. Bijvoorbeeld: Rendang smaakt ook echt naar Rendang, Sambal Goreng Daging is bij ons een ander vleesgerecht met totaal andere smaakkenmerken. Wij vermijden overkill aan gekruidheid, wij kiezen voor duidelijke smaaknuances. Gerechten zijn alleen heet bij traditionele vereisten.

ActiviteitenRestaurant, Afhalen, Catering
KeukenDessert & Indonesisch
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

5 april 2013

Zeker een keer per maand gaan we hier met veel plezier uit eten.
De bediening is vlot en je krijgt al snel het 'uit is goed voor u' gevoel.
Zowel de schotels als de rijsttafels zijn heerlijk en zorgen voor een palet aan, bij elkaar passende, smaken.
Prettig is ook de mogelijkheid om uit de losse gerechten een 'eigen rijsttafel' samen te stellen.
Verdere toppers zijn de heerlijke Soto Ayam en de Lamsrack karbonaden.
Voeg daarbij de heerlijke Assinan dan Keong salade (met geheime dressing) en een prettig Merlot of Chardonay wijntje en er blijft niets meer te wensen over!

Gegeten op: 23 maart 2013.

26 maart 2013

Heel veel keren gegeten in dit restaurant. Na de upgrade van de inrichting is het veel gezelliger geworden. Gerechten smaken perfect. Het is meteen duidelijk dat de bereiding door een echte Indonesische kok wordt gedaan. Daardoor worden er gerechten geserveerd met de authentieke Indonesische smaak. Deze keer aten we de schotels "Nasi Goreng Rames Speciaal" en "Nasi Koening Rames Speciaal". Heerlijk pittige vleesgerechten. De Daging Bali is watertandend lekker. De Oerap Oerap is als smaak-"neutralisator" prima gekozen en de kippenboutjes waren heerlijk mals. Als extra bijgerecht een portie Rendang besteld, fantastisch! Prijs-kwaliteit is onovertroffen. Bediening is vriendelijk en efficiënt. Er zou alleen wat meer aandacht besteed mogen worden aan meer afwisselendere achtergrondmuziek

Gegeten op: 21 maart 2013.
Bluesbirdy
Bluesbirdy
Proever

19 maart 2013

k heb voor wat betreft het eten en de wijn eigenlijk getwijfeld tussen een 5 en een 6. En nu ik het opschrijf ga ik echt voor de onvoldoende. De verschillende gerechten waren 'vlak' van smaak. Iets dat je juist bij Indonesisch eten niet mag verwachten. De pangsit was niet helemaal knapperig en de toatjoh soja leek wel opgepiept in de magnetron. Overigens leek dit voor alle gerechten wel te gelden. Bij de Ajam Pangang waren ze kennelijk de saus vergeten. Alleen de sateh was goed van smaak, De wijn was niet helemaal vers uit de fles.
De aardige service maakte het nog een beetje goed. Maar we gaan hier niet meer terug.

Gegeten op: 13 maart 2013.
jandemeij
jandemeij
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

18 maart 2013

rijst tafel mooie opgediend en lekker ook genoten van alle kleine schaaltjes vooral de garnalen waren heerlijk mals rijst goed de groenten goed op balans service moet nog aan gewerkt zijn inrichting is fraaie strak aanrader

Gegeten op: 12 februari 2013.
benny21
benny21
Proever

17 maart 2013

oei oei oei... De bazen van dit restaurant hebben hun keuken aangepast aan de Nederlandse mond. En dat is zonde. Echt heel zonde. Geen tranen trekkende smaken meer, maar "meer van hetzefde". Zoals de lokale chinees het ook maakt zeg maar. Navraag leert dat dat een bewuste keus is; wij worden naar het Amsterdamse filiaal verwezen voor de "echte" Indonesische smaken.

Ik weet niet wat er gebeurd is sinds mijn laatste bezoek. De staat van de inrichting is abominabel. Losse stenen, het aquarium lijkt scheef gezakt en de toiletten verdienen écht een upgrade. Ook zonde: Er zijn tafels geofferd aan een bank constructie waar je niet lekker kan zitten, niet lekker kan leunen en dus niet lekker kan eten.

Mijn grootste probleem is het gebrek aan authentieke smaak. Je betaald meer dan bij de chinees. Voor hetzelfde product. En da's erg jammer. Geen Indonesisch eten meer in Almere?

Gegeten op: 21 december 2012.
novw
novw
Expertproever

Alle 41 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Kediri

Schrijf hieronder je recensie over Kediri. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

MaandagGesloten
Dinsdag t/m Zondag16:00 - 21:30