Reserveer nu
Canvas over zichzelf

Canvas is een nieuw cafe/restaurant op de bovenste verdieping van het voormalige Volkskrantgebouw aan de Wibautstraat. Het heeft een spectaculair panoramisch uitzicht over de stad. Kom langs voor een eenvoudige lunch, een copieus diner, een

1 2 3 4 ouder »

bizmarkie bizmarkie 9 maart 2012

Geregeld met plezier geborreld bij Canvas. Leuke ligging en uitzicht. Het personeel kwam altijd wat koel over maar dat moet kunnen. Onlangs weer een coctailtje gedronken en wat gelunched, de lunchkaart is prima. Mergues worstjes waren erg lekker, de yoghurtsaus wat droog en korrellig maar prima van smaak. De cocktail was niet van top kwaliteit, okee de prijs is relatief laag (7,50) maar een strawberry mojito hoort meer te zijn dan een mojito met wat karvan cevitam. Een aardbeitje als garnering kan ook geen kwaad. Ook was ik niet gediend van de volgende reactie: "oh een cocktail om 12:00 die had ik nog niet echt verwacht". Wij als studenten vonden het altijd zeer prettig de mogelijkheid te hebben om de rekeningen gesplitst te kunnen pinnen, maar er werd duidelijk gemaakt dat dit nu en in de toekomst niet meer mogelijk is. Jammer, op naar een nieuw stam café voor na de colleges

Anton-Ego Anton-Ego 13 februari 2012

Ik twijfel tussen slecht en matig.
De bediening is behoorlijk slecht. We kregen een verkeerd hoofdgerecht en het laatste drankje kwam nooit aan, gewoon vergeten. Het eten was oké, maar echt niet meer dan dat. De burger was lauw, de entrecote taai. Chocolade trifle best lekker maar erg machtig.
Alleen het uizicht biedt enige troost.

Ceessie Ceessie 19 december 2011

Het is natuurlijk een leuke ervaring eens bovenin het Volkskrantgebouw te dineren. Inrichting is eenvoudig. Het is of je binnen buiten zit met lange tafels en daarlangs een klapbankje. Eten begon met Vitello tonnato erg matige saus. Hoofdgerecht Saltimbocca van Schol was wel goed en de wijvenfriet prima. Toetje panna cotta was matig Kortom best prijzig voor de matige zit en redelijke gerechten.

jan12 jan12 7 juli 2011

Schitterende plek, maar ga voor culinaire hoogstandjes niet hierheen. Evenwel bekend. Mijn buitenlandse vriend was enige tijd geleden jarig, hij kreeg van de zaak een schaaltje Old Amsterdam. Mooi gebaar!

aquamarijn aquamarijn 25 juni 2011

Uniek restaurant met wisselende bediening. Heb hier nu 2x gedineerd en 1x gelunched. De diners waren uitstekend. Lekker eten (vooral die lamsbiefstuk en de oude wijven friet!), maar niet heel veel keus. De lunch was minder geslaagd. Onaardige bediening die de drankjes op tafel smeet en lang wachten. Maar de andere keren was de bediening weer prima.. Dus wisselend...

Desmulpaap Desmulpaap 20 mei 2011

Weer eens gegeten bij Canvas, mijn burger was goed, maar de surf en turf wat minder van mijn tafelgenoten. Service niet al te best, maar de sfeer is prima en uitzicht blijft geweldig, kom niet voor het eten, maar wel voor een gezellig avond

Proever68274 Proever68274 11 mei 2011

Maandagavond met een groepje bij Canvas gegeten.
Het terras met uitzicht was geweldig ook het riante kwart citroen in de spa was oke.
De borrelhappen die we besteld hadden zijn nooit binnen gekomen en het eten (couscous) was gortdroog.
De bediening was zo slecht. Het voelde alsof ze aan het nakateren waren en gasten niet echt uitkwamen.
Bediening was er genoeg maar het ontbrak aan actie en kwaliteit.
Ook zag het er niet fris uit binnen die avond ook misselijk en buikkramp gehad. Voor mij geen canvas meer behalve dan op de muur.

mrpeper mrpeper 6 april 2011

Het eten was uitstekend, gamba's tempura voorgerecht, en een wintergroente hutspot/mix als hoofdgerecht. Echter we zaten slecht en na het voorgerecht was men ons vergeten. Om 22:45 uur kregen we de rekening, zonder de vraag toetje of koffie. Misschien omdat er een disco gepland stond?

c-line c-line 31 maart 2011

Leuke en gezellige plek. Het eten is ook goed. Gewoon een aanrader dus!

davidmarijn davidmarijn 20 maart 2011

We hebben hier geluncht. Prachtig terras, goede bediening maar de lunch vond ik redelijk overprijsd voor de geboden kwaliteit. Broodjes waren weinig verfijnd en de pompoensoep was waterig en zonder enige garnering of stokbrood. Maar dan wel 5 euro daar voor vragen. Als je dan de stevige Amsterdamse prijzen hanteert dan moet je ook de kwaliteit leveren die daarbij hoort.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Canvas