Reserveer nu

1 2 3 4 ... 9 ouder »

janko1900 janko1900 30 april 2012

voordat wij naar italie gingen ,zijn wij even langs bacco gegaan om al vast de italiaanse sfeer te proeven

en inderdaad alles is zo als in italie , de gasten hier doen hun best om de italiaanse sfeer plus het eten zo dicht bij het echte italie te brengen.

we hebben genoten van onze antipasti ,zeer goed met verschillende gerechten.

de pasta was om te smullen ,gnocci met en ragu van ,kalfs,rund en lams,de tortelloni met ricotti en truffels uitstekend, wat ook heel verassend was ....de gedraaide pasta (de naam vergeten) met zeekraals,groene asperges en cherry tomaten.

mijn tafelgenoten, hebben als hoofd gerecht de kwartels en ossobuco genomen,ik zelf een mooi stuk entrecote,

voor dessert had men en mix van alles zeer verassend en erg lekker.

we zijn nu op vakantie , maar als we terug komen, gaan we weer genieten .

groetjes mister janko

chuckB chuckB 31 maart 2012

vanavond bij dit italiaanse restaurant geweest en moet zeggen dat ik er meer van had verwacht! vond het eten een beetje standaard en geen verassende spannende gerechten. toevallig van de week bij een collega italiaan geweest, vlak bij in de buurt en zal de naam niet noemen maar mag nog niet in de schaduw staan van dit restaurant.

absoluut niet slecht en wil ook niet negatief zijn maar had wat meer speciale en typische italiaanse gerechten verwacht

bart81 bart81 3 maart 2012

12:19
afgelopen zaterdag gegeten bij bacco perbaccoDat hier echte Italianen zijn dat is duidelijk 2 tal uit noord Italië en 2 uit zuid Italië ,goede combinatieHet eten is gewoon goed je proef de verse ingrediënten ,De antipasti is voortreffelijk ,de mozzarella van buffel spring er ook uit qua smaakDe pasta ook heel lekker moeilijk keuze elke keer alles is goedDat de vis vers is proef je gewoon , men haal de vis zelf bij de groot handel ,De drukte en de sfeer passen goed bij deze kleine Italiaanse zaak ,af en toe lijk chaotische ,maar dat is bij de Italianen in Italië ook alles is altijd wel onder controle ,en die personeel heeft voor iedereen een praatje ,zeker een aanrader voor iedereen die de Italiaanse sfeer wilt proberen met een lekker maaltijd Grazzie a tutti

...

blackjack_222 blackjack_222 27 februari 2012

Afgelopen vrijdag voor de derde keer hier geweest en een ontzettend gezellige avond gehad. Zoals altijd is het eten erg goed, zijn de mensen vriendelijk en en kan je lekker, ongehaast ontspannen.
Wat mij betreft de beste Italiaan waar ik in Nederland heb gegeten.

ilse3 ilse3 23 februari 2012

Fantastische authentieke Italiaan. Eten en wijn zijn perfect en het personeel is vriendelijk, behulpzaam en heeft kennis van zaken.

claude claude 3 december 2011

Fantastic, will definitely go back. The service is outstanding and warm which stands out from the Dutch standard.

Kimmetje80 Kimmetje80 1 december 2011

Wat een verschil tussen de ene en de andere Italiaan kan er zijn. Ben verslaafd aan Italiaans eten en kreeg dit ,,restaurant" aangeraden. Het heeft meer iets weg van een huiskamer die wat last van vochtproblemen heeft want het ruikt hier muf. Het eten was redelijk maar zeker niet wat ik er van verwachte. Het zijn wel echte Italianen volgens mij maar missen net de finishing touch........ Ga ze zeker nog een kans geven want het zijn wel aardige lui.

petite_foodlover petite_foodlover 30 oktober 2011

Het voorgerecht (antipasti) is erg lekker. De pasta viel tegen, weinig echte smaak (vooral erg zout) en nogal dikke deeg om raviolli. Relatief duur voor hetgeen men krijgt.

laura2 laura2 27 oktober 2011

Een toprestaurant! Wij hebben hier nu al een paar keer gegeten en elke keer is het weer heerlijk. De bediening zorgt ervoor dat je je echt thuisvoelt en er worden alleen maar lekkere verse Italiaanse ingrediënten gebruikt. Echt een aanrader dus.

Proever46581 Proever46581 9 september 2011

Ik eet hier om de paar weken. Uitstekend italiaans eten met zeer veel aandacht klaar gemaakt. Een van de beste italianen!

1 2 3 4 ... 9 ouder »

Geef zelf je mening over Bacco Perbacco