| Keuken | Koffiebar |
| Openingstijden | 12.30-17.30, di-vr 09.30-17.30, za 09.30-17.15 Meld dit restaurant als niet meer open » |
klapmeister 26 april 2012 | |
De zaak ziet er gezellig, netjes en opgeruimd uit. De geur van verse appeltaart maakt je hongerig. Het vriendelijke personeel zorgt er samen met de overheerlijke taarten voor dat je de zaak met een uitstekend gevoel verlaat. Zeker voor herhaling vatbaar. |
united74 19 juni 2010 | |
Een erg gezellige zaak met heerlijke broodjes vooral die met de zalm op het eigen gebakken sodabread.
Angelltjuhh 8 maart 2010 | |
Na een dagje winkelen is het heerlijk om hier een stukje verse appeltaart en een bak koffie te halen. Ik ben hier al een aantal keer geweest en elke keer geniet ik weer van het eten, drinken, de sfeer en de klantvriendelijkheid. Een echte aanrader! |
Proever63704 21 maart 2008 | |
Een high tea bij Granny's is een unieke ervaring. Na een hartelijke ontvangst en een uitgebreide toelichting met veel genoegen ons op de sandwiches, scones, cake, taart en chocolade gestort. Hierbij een keuze uit 20 theesoorten mogelijk, kortom helemaal af als je eens iets te vieren hebt of even wat anders wil! |
Geef zelf je mening over Granny's Vlaardingen