Dit theehuis is mooi gelegen aan een redelijk drukke weg, maar aan prima uitvalsbasis voor vele wandelingen in de omgeving van Norg. De aankleding is sober met zeker in het cafe zelf wat wankel meubilair.
De afternoon tea en de high tea zijn de 'selling points' van dit theehuis en terecht. Voor een redelijk bedrag (afhankelijk van keuze tussen €15 - €20 kun je hier een heerlijke high tea genieten met een fantastische strawberry cheescake, lekkere scones en clotted cream zoals je in Nederland zelden krijgt. Het personeel is zeer vriendelijk en attent. De sandwiches zijn lekker maar niet verrassend, bon-bons en fudge heerlijk. Echt een goede high tea. Al met al een prima plekje om na een stevige wandeling de innerlijke mens te verzorgen.
Bijna onvindbaar aan de rand van een natuurgebied kun je hier koffie en theedrinken met iets erbij. Ook een gezellig terrasje 's zomers, wel veelal grijzend publiek.